Reiseblogg!

Hei! Det var lenge siden! 

Jeg har vell kommet frem til at jeg ikke har så mye tid til denne typiske hverdagsbloggingen lenger, da jobb og livet generelt tar opp alt av tiden. Likevel er jeg ikke klar for å gi helt slipp, jeg elsker jo å dele bilder fra reise og opplevelser, og det er jo hovedgrunnen til at jeg startet en blogg i utgangspunktet. Derfor har jeg startet en helt egen reiseblogg, hvor jeg skal samle alt av bilder, videoer og opplevelser fra reiser. Jeg kommer til å publisere en del av mine gamle innlegg her, men også mye nytt fra kommende reiser! 

Jeg har også byttet plattform, så besøk gjerne: https://thaletravels.com/

Her finner dere blant annet en del bilder og tekst fra turen jeg hadde til Romania nylig. Jeg skal også legge ut flere bilder fra ferien i Italia i sommer, når jeg kommer så langt at jeg får tatt en gjennomgang av dem. 

Håper dere vil følge meg videre der! Selv om det ikke blir så mange hyppige oppdateringer som jeg hadde i en lengre periode på denne bloggen, vil det likevel komme et innlegg innimellom når jeg har tid til å skrive og vise, og forhåpentligvis sikrer også det bedre kvalitet på innleggene. 

Gå inn på https://thaletravels.com/ og få inspirasjon til din neste reise 😀 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg