Gleder meg til

Hei! Først og fremst: Så hyggelig å se at såpass mange tar turen innom her hver dag, selv om jeg aldri oppdaterer lenger. Det gjør jo så klart at jeg får lyst til å skrive noen ord ♥ Det går mye i jobb for tiden, men likevel er det også så utrolig mye gøy som skjer fremover! Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut en liten liste med ting jeg gleder meg til i løpet av det neste månedene, samtidig som vi ser tilbake på noen vårbilder fra i fjor: 

 

 

1. Standup-show på lørdag: Denne lørdagen skal meg, Bjørnar, mamma og Ingrid på standup-show i DNB arena. Det gleder jeg meg skikkelig til! Det er alltid godt å kjenne at lattermusklene får trent seg litt. Dessuten skal det komme en suprise-artist, så det blir spennende å se hvem det blir.

 

2. We love the 90s: Altså man får det vell ikke mer harry, men fy søren så gøy det skal bli å hoppe og danse til gamle klassikere fra 90-tallet. Scooter og Vengaboys skal blant annet sende meg og jentene rett tilbake til barndommen ♥

 

3. Tur til Molde: Jeg har ikke vært på besøk hos familien i Molde på flere år, så det skal bli fint å komme dit en tur i begynnelsen av Mai. Bringer frem litt barndomsminner det også gitt ♥

 

4. 17-mai og bursdag: 17 mai, kanskje den fineste dagen i året? Neida. Joda. Norges nasjonaldag og min bursdag, det blir vell ikke stort bedre enn det? Is, pølser, brus og champagne hele dagen lang! 

 

5. Mini-ferie med Bjørnar: I slutten av mai har meg og Bjørnar bestilt oss en langhelg til Budapest for å feire våre 8 år sammen.  Der har vi aldri vært før, så det gleder vi oss selvfølgelig skikkelig til! Det skal bli en helg full av avslapping, spising, bading (hotellet har svømmebasseng på taket *iiik*) og sightseeing. Kom gjerne med litt tips om dere har noen!

 

6. Bruno Mars: Altså FY SØREN som jeg gleder meg! I begynnelsen av juli tar jeg med meg Ingrid og Annie opp til Bergen på Bruno Mars konsert. Gjett om vi skal hoppe, danse og synge helt til stemmen ikke bærer lenger. Det skal bli så gøy det!

 

7. Sommerferie i Italia: Bade i de krystallklare havene i Sardinia, kjenne sol og varme på kroppen, spise gelato hver dag og rett og slett bare nyte livet og ferie. Sardinia blir bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

8. Bryllup x 2: I sommer skal jeg faktisk i hele to bryllup, og ikke til hvem som helst! Jeg skal både i bryllup til min storebror og til min fantastiske venninne. Det skal bli en spesiell opplevelse å få være med på to slike utrolig flotte begivenheter, og jeg kjenner at begge bryllupene betyr enormt mye for meg ♥ Kjærligheten dere ♥ Dette gleder jeg meg selvfølgelig også mye til, og i Ingrid sitt bryllup er jeg til og med så heldig at jeg får være forlover. Dermed gleder jeg meg selvfølgelig masse til alt en slik oppgave også bringer med seg 😉 

 

Åh, så mye kjekt å glede seg til da! Og dette er jo bare alle de store tingene, det finnes jo også mange små ting å glede seg over. Vår, sol, grilling og fjellturer kommer jo i tillegg! Hva gleder du deg til? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg