Lykke

Jippi! Sola skinner i dag, og det føles helt fantastisk! Jeg har vært ute og gått en lang tur med Disney og kjent på sola, som faktisk varmet. Er det lov å begynne å glede seg til vår nå? ♥♥♥

Jeg har jobbet i helgen, men har fri i dag, så i dag tar jeg livet fullstendig med ro. Jeg har brukt en del timer på å høre på podkast og male, og som nevnt gått en lang tur. Nå skal jeg sette i gang med litt klesvask før jeg skal møte Bjørnar for en aldri så liten treningsøkt. Helt siden før jul har jeg ikke kommet sånn skikkelig inn i treningen enda. Jeg har trent litt sporadisk, men liksom ikke noen faste økter i uka. Det savner jeg, og håper at jeg kan finne tilbake til. Må bare komme meg over den værste kneika som er de første ukene, men så vet jeg jo at når rutinene kommer i boks, da blir det jo bare gøy! Og så må jeg jo nesten få med meg Bjørnar som treningspartner, for da blir også alt mye, mye lettere… Etter treningsøkten skal vi feire en forsinket Valentines day med en aldri så liten date. Bedre sent enn aldri! 

Håper dere har en strålende start på den nye uka! Rart hva litt sol gjør med humøret altså ♥ Vi har i hvert fall en fin uke i vente, for allerede på torsdag drar vi på en aldri så liten roadtrip til østlandet og blir der over helga. Det skal bli fint det! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg