3 kinofilmer jeg har lyst til å se

Å dra på kino er noe vi gjør ganske sjeldent. Jeg vet ikke helt hvorfor, for det er jo egentlig noe vi begge synes er veldig gøy. Stor sal, ny film, godt bilde, popcorn og kos. Egentlig bare det å komme seg ut fra egen leilighet er jo noe positivt i seg selv 😉 Kino er en fin aktivitet, og en bra date, og akkurat nå går det flere filmer jeg har lyst til å se. Jeg håper vi får kommet oss på kino for å se i hvert fall en av filmene i nærmeste fremtid. Her er tre filmer som går på kino akkurat nå som jeg kunne tenkt meg å se: 

1. Coco

Kilde til bilder: 1, 2, 3, 4

Dette er Disney Pixar sin nyeste film, og denne bare MÅ jeg få med meg. For det første så er jeg jo en Disney-elsker (derav navnet til min egen hund, hehe) og så har den jo også fått så gode anmeldelser! Filmen handler om Miguel som drømmer om å bli en musiker, men han har ett problem: Det har vært et forbud mot musikk i familien hans i flere generasjoner. Desperat etter å vise sitt talent ender Miguel opp i “dødens land”… 

Trailer kan du se her: 

 

2. Den 12 mann: 

Kilde til bilder: 1, 2, 3, 4

Nok en film med flere gode anmeldelser, og dessuten spennende historie basert på virkelige hendelser. Dette er en film jeg virkelig ikke vil gå glipp av! Filmen handler om en overlevende sabotør under andre verdenskrig som slipper unna et angrep av tyskere. Skutt i foten og gjennomvåt slipper Jan Baalsrud unna og søker ly og hjelp hos den nordlanske befolkningen. I ettertid er Baalsrud blitt et symbol på motstandsbevegelsen, og det er klart at slike hendelser og heltemot må det lages film av. 

 

Trailer kan du se her: 

 

3. Three Billboards outside Ebbing, Missouri

Kilde til bilder: 1, 2, 3, 4

En litt annerledes film enn hva jeg vanligvis pleier å se på kino, men denne filmen tror jeg absolutt det er verdt å få med seg på storskjerm. Igjen, mange gode anmeldelser og hovedrollen som spilles av Frances McDormand hylles for sine skuespillerprestasjoner. Filmen tar for seg sorg, sinne og hevn, og handler om en mor som har mistet sin datter. Datteren ble voldtatt og drept, og et år senere har de enda ikke funnet gjerningsmannen. I sorg, sint og fortvilet tar hovedpersonen saken i egne hender, og gjør alt hun kan for å få politiets oppmerksomhet slik at de skal fortsette letingen etter datterens gjerningsmann. 

Trailer ser du her: 

 

Har dere sett noen av filmene eller har planer om å se noen av dem? 

7 kommentarer

Siste innlegg