Året 2017: Januar til Juni

Januar var en avslappende måned, akkurat slik som den pleier å være. Vi startet faktisk det nye året med å reise til Roma og vi hadde en helt fantastisk flott kjærestetur. Vi opplevde så utrolig mye fint, spiste masse god mat og koste oss helt utrolig mye! Roma er jo en helt utrolig flott by. Resten av januar gikk til turer i naturen, oppstart av trening, S-party der meg og Bjørnar kledde oss ut som “sydenturister” og tur til hytta i Sirdalen. En flott måned altså! 

 

Februar var en rolig måned. Vi startet på vårt første oppussingsprosjekt, og pusset opp gjesterommet! Vi var veldig fornøyd med resultatet, og ikke før nå, et år senere, er vi klar for å ta for oss et nytt rom. Ellers var jo februar en kort måned, men en måned med mye fint vær, og dermed flere turer ute i naturen. 

 

Mars var en spennende måned. Dette var nemlig måneden der jeg takket ja til jobben i Spania. Noe som skulle forandre det siste halvåret av 2017, og som har gitt oss en opplevelse for livet! I mars var vi også en tur på hytta, og våren vinket forsiktig hallo. Vi hadde noen flotte solskinnsdager, og terrasse-sesongen var så smått i gang. Vi hadde vår aller første grilling og så var vi i 50-talls bursdag der temaet var 50-tallet. 

 

April føk avgårde. Enda mer finvær, og mye tid ute, pluss masse stress på flytte-til-Spania-fronten. Påskeferien kom, og vi var både en tur på besøk hos storebror på østlandet med sol og varme, og en tur i snøen på hytta i Sirdalen. Virkelig en perfekt påskeferie! På slutten av måneden dro jeg en svipptur til Oslo for å prøve og ordne med noen papirer til Spania, men foruten om å søke om spansk autorisasjon som sykepleier, så ble det dessverre en bomtur. Eller det kan det egentlig ikke kalles, for jeg fikk jo treffe Mia! Virkelig et utrolig koselig døgn ♥

 

Mai startet med finvær og grilling ute. Vi hadde Ingrid Marie på besøk og feiret bursdagen hennes, og noen uker senere var det på tide å feire 17-mai og min bursdag. Nedpakkingen før et halvt år i Spania var i full gang, og det var mildt sagt kaos i heimen! Vi hadde familiedag i kongeparken, gikk lengre turer og plutselig var tiden kommet for å reise på jentetur til Barcelona! 

 

Juni startet i Barcelona med en helt fantastisk jentetur. Vi hadde det virkelig så utrolig gøy, og jeg gleder meg allerede masse til neste tur! Videre dro jeg rett fra Barcelona og videre sørover til vårt nye hjem i Spania. Fy søren så spennende! Den første måneden gikk til å bli kjent med nytt sted, nytt land og ny jobb. Bjørnar måtte en tur til Norge, og da kom heldigvis Ingrid Marie ned og var sammen med meg i Spania. Vi hadde noen kjekke dager! 

 

Bare med å se tilbake på disse bildene her blir jeg så gira på å komme i gang med 2018. Det er alltid så spennende å se tilbake på året som har vært, alle minnene man har fått, og drømme litt om hvilke minner som man skal se tilbake på til neste år på denne tiden. Livet dere ♥

Håper dere har hatt en fin start på 2018! 

1 kommentar

Siste innlegg