Enkelt julegavetips + julestress

Trenger du et enkelt julegavetips? Lag brente mandler og ha det i gjennomsiktige cellofan-poser. Fest med en liten sløyfe, og gjerne et klistermerke (de jeg har brukt er kjøpt på Kreaktive)

 

Altså, hva skal jeg si? Beklager fraværet, men de siste dagene har bare vært supertravle! En så travel jul tror jeg aldri jeg har opplevd før, og jeg har virkelig ikke hatt et minutt ekstra til å sette meg ned på pcen. Det har jeg forsåvidt ikke nå heller, men jeg følte for å titte en liten tur innom. Hvordan går det med deres juleforberedelser? Her blir det nok en jul uten julekaker i år, men pynten og julegavene er straks i boks. Det er vell ikke verst? Ikke helt den julen jeg hadde sett for meg, men når jobben kaller er det jo bare til å kjøre på. 

Jul blir det uansett, og jeg håper at julefreden kan senke seg over oss til helgen. Kanskje også derfor jeg prøver å bli ferdig med alt innen den tid. Dessverre har døgnet bare 24 timer, og når man er på jobb 7,5 time av døgnet og sover 7 timer, har man ikke så mange timene igjen plutselig. Vi gjør det beste ut av det, og selveste julaften blir nok utrolig flott uansett ♥

2 kommentarer

Siste innlegg