Hotellanbefaling i Lisboa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan ikke skrive om Lisboa uten å anbefale dette fantastiske hotellet vi bodde på. Ettersom at vi hadde med oss hund på reisen var hotell-muligetene våre litt begrenset, noe jeg er så glad for! For hvis vi ikke hadde det kravet hadde vi nok kanskje ikke funnet frem til dette fantastiske hotellet i havet av alle hotell i Lisboa. 

OnJ S. Lazaro ligger i gamlebyen av Lisboa og er et hotell som består av flere leiligheter. Hotellet er utrolig moderne, og det virker som om de har basert seg litt på unge gjester. Her fantes det ikke en egen resepsjon, men de hadde en egen bar hvor du kunne treffe personalet (og selvfølgelig et nummer du kunne ringe til alle døgnets tider). Da vi kom ble vi møtt av en utrolig hyggelig dame. Jeg satte meg i baren mens Bjørnar parkerte bilen, og mens jeg satt der kom flere av personale og hilste på og ønsket oss velkommen. Disney fikk vann, og Patricia fra hotellet fortalte oss om Lisboa, og markerte flere steder på et kart på hva vi burde se og steder vi burde spise. Skikkelig service! En personlig, liten reiseguide på en måte 😉 Så var det opp til rommene, og vi kom inn i DEN flotte leiligheten. Jeg tror virkelig ikke at bildene over klarer å vise hvor stort det var, men det var virkelig helt utrolig fint! Sengen vår lå oppå et lite platå, og var king size (syns ikke hvor stor den var på bildene), så vi hadde helt sikkert hatt plass til tre personer til i den … Et eget lite kjøkken hadde vi også, men hotellet serverte også frokost på rommet hvis man hadde lyst på det. Om vi ville ha vask av rommet trykket vi på en “lysbryter” slik at de som vasket kunne se det på et lys utenfor rommet, og lysene styrte vi med en ipad. Nei, det var bare skikkelig kult! Personalet var super vennlige, og baren hadde mange fantastiske drinker og ikke minst utrolig god mat! Dessuten arrangerte de “sosial hour” hver kveld hvor man kunne møte personalet og andre gjester i baren. Vi brukte vell omtrent 10 minutter på å gå ned til sentrum av gamlebyen, der hvor hovedgata ligger, og de fleste steder var i gåavstand fra oss. Noe som er litt viktig når man er i Lisboa, da det er mange bratte bakker, og dermed virker avstander fort litt lengre, fordi det er tyngre å gå. 

Hvis dere noen gang skal til Lisboa må dere love meg å sjekke ut dette hotellet! Dette er ikke et betalt innlegg, men rett og slett en anbefaling på et hotell vi synes var helt supert, spesielt ettersom at vår lille firbente venn fikk være med. Jeg kan absolutt tenke meg å reise tilbake til Lisboa en gang, og da skal jeg garantert bo her igjen. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg