Filmanbefaling: Hitch

Mulig er jeg den eneste som ikke har fått med meg denne filmen, men i tilfelle vi er flere som ikke har sett den, vil jeg i dag komme med en liten anbefaling. 

Filmen Hitch med Will Smith i hovedrollen handler om den profesjonelle “date-doktoren” som hjelper andre menn med å finne kjærligheten. Dette gjør han med å lære dem helt basic prinsipper innen dating, og legger litt til rette for at damene skal få en interesse i mennene. Akkurat slik en amerikansk romantisk komedie skal være, finner selvfølgelig også Hitch en dame som fanger hans interesse. Virker hans dating-kunnskaper på henne? 

Filmen er koselig, søt og morsom. Perfekt film å snurre nå i eksamensperioden for mange, når dere trenger et lite avbrekk. Filmen ligger blant annet på Netflix. 

Vi har en skikkelig rolig onsdag. I kveld skal jeg ikke på nattevakt, men jeg er likevel skikkelig sliten. Å jobbe netter er virkelig ikke noe tull for kroppen, og man blir helt utslitt. Dermed skal det bli deilig med en liten periode med fri, og i morgen er jeg sterkere tilbake! Jeg holder på med et litt julete-innlegg som jeg tror dere vil like. Mer om det i morgen! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg