Serieanbefaling på en onsdag

Har dere fått med dere Netflix sin nye serie Mindhunter? Vi begynte å se denne serien, vell, på mandag og er allerede ferdig med den første sesongen. Den eneste sesongen som foreløpig er tilgjengelig. Virkelig en spennende serie, som jeg absolutt vil anbefale!

Mindhunter er en serie som er basert på en “true crime” bok, seriemordere som finnes og ekte FBI agenter som har jobbet med dem. Serien utspiller seg i 1977 og handler om en egen avdeling i FBI som jobber med profilering og psykologi innenfor kriminalitet. På denne tiden var dette en helt ny måte å jobbe med etterforskning på, og serien tar oss med på denne reisen. De to FBI agentene i serien intervjuer seriemordere for å få en bedre forståelse for hvordan de tenker og handler. Serien er ganske creepy, men også interessant og spennende! Absolutt en serie du burde snurre nå i høstmørket… 

Så det var et lite serietips på en onsdag. Har dere sett den? Noen som vet når neste sesong kommer? Gleder meg allerede! Nå har vi startet med Stranger things. Usikker på om det kommer noen anbefaling av den serien, for den er jo bare skummel *grøss*…. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg