Roadtrip i Spania, hit går turen

Tiden her i Spania begynner å gå mot slutten, og plutselig innser vi at vi har så mange steder vi har lyst til å besøke og oppleve i Spania, men lite tid igjen. Til nå har jeg jobbet og vi har hatt en del besøk, og dermed har det ikke vært mulig å reise bort for en ferie. Alle stedene vi vil til krever en lengre kjøretur og en overnatting, og allerede neste uke skal vi få det til ♥ Vi har planlagt og bestilt en skikkelig rundtur, og jeg gleder meg virkelig helt utrolig mye! Vi skal faktisk bo på hele fem forskjellige hoteller i løpet av en uke! Alt for å få sett mest mulig på kortest mulige tid. Under ser dere litt bilder av stedene vi skal bo på: 

Bilder lånt av Expedia.no

 

Vi starter reisen med å reise til Granada. En by i Andalucia som vi har hatt så utrolig lyst til å se! Klart man må se det røde slottet Alhambra når man først bor i Spania. Det er jo trossalt en av Spanias største turistattraksjoner og står på UNESCO sin verdensarvliste. Videre tar vi kjøreturen til Cordoba for å se den kjente moskeen Mezquita som skal være en av verdens flotteste eksemplar på islamsk arkitektur. 

 

_Lånt bilder: 1, 2, 3, 4, 5

 

Etter disse to flotte byene kjører vi videre til Sevilla. Byen har hele tre begyninger som står på UNESCO sin verdensarvliste. Byen virker bare så romantisk og flott på bildene, så jeg gleder meg til å se dette stedet i virkeligheten! Etter en natt i Sevilla kjører vi ned mot sørkysten av Spania for å bo i Tarifa. Mest kjent for å være en skikkelig surfeby. Om det blir noe riding på bølgene for vår del, tviler jeg på, for grunnen til at vi egentlig er der er for å reise til Gibraltar! Denne lille engelske delen på Spanias fastland må selvfølgelig oppleves. Jeg gleder meg mest av alt til å se på apekattene som bor på klippen!

 

_Lånt bilder: 1, 2, 3, 4

 

Som om det ikke var nok å dra til disse stedene, skal vi faktisk også krysse landegrensene å dra til Portugal! Åh, jeg er så gira ♥ Jeg har aldri vært i Portugal før, og vi må jo selvfølgelig besøke strendene langs Algarvekysten. De virker jo helt magiske ♥ Strender med krystallklart hav i tillegg til mektige klipper, det er noe som må oppleves! Vi har planer om en skikkelig strand-sightseeing, øverst på listen står stranda Benagil. 

 

_Lånt bilder: 1, 2, 3, 4

 

Og vet dere hva? Vi stopper ikke turen i Portugal der! Neida, vi kjører nemlig tilslutt opp mot Lisboa for å tilbringe noen dager der. Portugals hovedstad må helt klart oppleves, og har alltid stått høyt på byer-som-må-besøkes lista mi. Ut i fra bilder ser denne byen ut som en San Fransisco møter Rio De Janeiro og Berlin type by. Jeg gleder meg virkelig masse til å oppleve denne byen, og tar gjerne i mot noen tips hvis noen av dere har vært der? 

 

_Lånt bilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Dere skjønner kanskje hvorfor vi gleder oss til denne turen? Det skal bli så utrolig fantastisk å få oppleve disse stedene her sammen med Bjørnar (og Disney, som selvfølgelig også blir med ♥). Vi drar som nevnt allerede i neste uke, så plutselig er vi på veien og klar for å ta innover oss masse byer og nye eventyr på bare en ukes tid. Biltur er virkelig det beste som finnes ♥ Har dere vært i noen av byene? Har dere noen tips til oss? 

 

5 kommentarer

Siste innlegg