Derfor burde du reise til London

Hei og god søndag! Her er noen flere bilder fra helgen i London. Virkelig en fantastisk by! Jeg skal som sagt komme med noen tips til dere i et eget innlegg, men noen gode grunner til å reise til London er vell heller ikke feil? Her er noen gode grunner for hvorfor du burde reise til London: 

– Mye fint å se på. Overalt! Haugevis med kjente steder slik som bigben og london eye, flotte parker og stilig arkitektur.

– Lett å komme seg rundt. Man forflytter seg i byen via undergrunnen, og da kan man komme seg overalt i denne store byen på kort tid.

– Maten. London har virkelig helt fantastisk mat, både restauranter og street food. Eksempelvis kan du jo ta med deg fish & chips i et beger slik som vi gjorde. 

– Shoppingen. Her finner du alt mulig du er på jakt etter. Mulighetene er uendelige. 

– Underholdningen. Her finnes det mange, mange forskjellige musikaler, standup show, teaterstykker og kinoer. 

 

London er en by som må oppleves, og helst flere ganger, for denne byen blir man aldri ferdig med. Og dere, i går planla vi og bestilte en ny ferie! Fy søren som jeg gleder meg til å se litt mer av Spania. Nøyaktig hvor reisen går skal jeg vise dere senere, men at vi kommer til å kose oss, det er helt sikkert! Håper dere har en fin søndag ♥ Vi skal straks avgårde på en skikkelig søndagstur tenkte vi. Palmelunden i Elche har lenge stått på lista mi over steder vi må besøke mens vi bor her, så det er planen for ettermiddagen. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg