10 ting jeg gleder meg til

 

 

Da jeg startet på denne lista hadde jeg egentlig bare planer om 5 punkter, men så var det så mye jeg gledet meg til at jeg måtte utvide den med 10 punkter. Er ikke det fint vell? ♥ Nå skjer det mye gøy fremover! Her er noe av det oppsummert: 

1. Jeg gleder meg til å reise hjem til Norge allerede i morgen! Det skal bli så gøy å treffe familie og venner♥ (selv om det bare blir et 24 timers opphold) 

2. Jeg gleder meg utrolig mye til å tilbringe helgen i London. Der har jeg ikke vært siden årsskifte 2011/2012, og det skal bli fantastisk å oppleve denne byen en gang til! 

3. Jeg gleder meg også veldig til å tilbringe tiden i London sammen med familien. Det gjør det jo (om mulig) enda bedre!

4. Jeg gleder meg til vi får besøk i løpet av oktober/november. 

5. Jeg gleder meg til å dra på litt flere reiser rundt omkring her i Spania.

6. Jeg gleder meg til kjøreturen hjem til Norge i desember, og tiden i forveien når vi skal planlegge ruten. 

7. Jeg gleder meg til førjulstiden!

8. Jeg gleder meg til å komme hjem til leiligheten vår. Jeg savner den ♥

9. Jeg gleder meg til å nyte den siste tiden her i Spania med sol og varme. Viktig å sette pris på det så lenge man har det!

10. Og så gleder jeg meg til jul!! Forhåpentligvis blir vi hele familien til jul i år, og det er så koselig! Det er vell ikke for tidlig å begynne å glede seg til jul? Når oktober melder sin ankomst klarer jeg bare ikke å dy meg… 

Siste innlegg