På vei opp mot Puig Campana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god torsdagskveld. Snart helg jo! Vi hadde egentlig en skikkelig rolig formiddag i dag, men så bestemte vi oss i siste liten for å prøve å gå opp til Puig Campana selv om Bjørnar ikke var helt i form. Det er et fjell som ligger i nærheten av oss, og er hele 1406 meter høyt. Vi kom oss dessverre ikke til toppen i dag på grunn av flere faktorer. For det første gikk vi oss vill og vandret rundt i over en time før vi fant den rette stien. På den måten mistet vi mye av dagslyset, og var redd for om vi gikk helt til toppen at det skulle bli mørkt når vi gikk ned igjen. Det er jo ikke særlig kult når man ikke kjenner til stien. Dessuten hadde vi med oss for lite vann, og da vi kom til punktet der vi skulle bestemme oss for å gå helt opp eller ikke lå det en tykk tåke over hele toppen. Men at vi skal helt opp en gang i løpet av oppholdet her, det er helt sikkert! Det var en skikkelig fin tur, og nå vet vi jo til og med hvor stien går! Hehe… Vi møtte kun på et annet par i løpet av de nesten 4 timene vi gikk på tur, og gjett hva? De var selvfølgelig norske, og de hadde også gått seg vill i starten. Ikke bare oss da med andre ord… 

Vi kan i hvert fall konkludere med at vi har hatt en skikkelig fin tur, men nå er vi sliten og skal ta resten av kvelden med knusende ro! 

    1. Så flott tur dere har hatt! Godt dere fant veien ned.
      Her har vi hatt dugnad i dag. Morfar og mitt bidrag var vafler og kaffe, for ingen av oss kan sjaue akkurat nå. Så må dere ha det flott, og siden det er seint, sier jeg Nattaklem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg