Ting man må lære seg som voksen

 

– Det nytter ikke å lukke skapdøra raskt når ting er i ferd med å falle ut. Det er faktisk du som blir neste mann til å åpne… 

– Man har endelig friheten til å legge seg akkurat når man vil, men å sitte oppe til klokken 2 på natten når du skal på jobb dagen etterpå er som regel alltid en dårlig idé. 

– NRK-lisensen er en ekstra utgift man faktisk bare må regne med. Vanskelig å snike seg vekk når NRK plutselig står der på døra i studentboligen din, og Tven snurrer og går i stua (som i en hybel bare er 2 meter fra inngangsdøra…) 

– Det er faktisk lurt å spare. Man har endelig begynt å tjene penger selv, og det eneste man har lyst til er jo å bruke dem opp med en gang… Å spare til en reise, ny sofa eller leilighet er kjekke ting å spare til, men å spare til “i tilfelle vaskemaskinen ryker”, “i tilfelle bilen ryker” det er kjedelig. 

 

– Man må faktisk bruke penger på husholdningsartikler. Når man levde på mammas og pappas penger tenkte jeg aldri på hvor mye penger som faktisk forsvinner hver måned i toalettpapir, såpe, oppvask- og vaskemiddel. 

– En annen ting man må bruke penger på: støvsuger og mopp for eksempel. Voksenpoeng! 

– Du er din største hindring her i livet. Som voksen har du ingenting som binder deg, annet en fonuften. Gjør dumme ting, dra på eventyr, og lær heller av eventuelle feil. 

 

– Det blir vanskeligere å bevare vennskap når man ikke treffer dem på skolen hver eneste dag. Vennskap må jobbes for ♥

– Selv om man blir kalt for såkalt “voksen” så vet man jo fremdeles ingenting, man er fremdeles ikke smartere, og har kunnskap om alt mulig. Kunnskap må tillæres, og man lærer så lenge man lever. 

 

 

Men blir man egentlig noen gang helt voksen? Jeg føler meg ikke voksen i det hele tatt, men jeg innser jo at med utdanning, hund, samboer og leilighet vil nok de fleste se på enn som voksen… Men viktigst av alt: foreldrene er bare en telefonsamtale unna, og det er jeg så innmari glad for, for de knuser mine voksenpoeng ganger tusen  ♥

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg