3 snackstips på en søndag

Det er søndag, og hvem blir vell ikke fysen på noe godt? Jeg blir i hvert fall ofte det på søndager, og det frister gjerne å lage noe som går fort. Noe man kan kose seg med mens man ser på favorittprogrammene på Tven eller snurrer en film og lar roen senke seg før en ny uke begynner. Her er 3 ting du kan lage deg denne søndagen, som både er godt og som går raskt å lage! 

 

1. Peanøttkuler 

Disse er utrolig gode å ha som snacks på søndagskvelden, og gjerne videre ut over uken også. Enkle å lage, og en perfekt kombinasjon av søtt og salt. Oppskriften finner du >her<. 

 

2. Sjokoladekake på 3 minutter

Hvis søtsuget virkelig melder seg, men du absolutt ikke O-R-K-E-R å gjøre noe som helst, da er denne kaken perfekt. Den er ferdig på 3 minutter og er den perfekte måten å tilfredsstille søtsuget på.  Gi den et melisdryss eller server med litt vaniljeis, og voila! Oppskrift >her<. 

 

3. Bananbrød

Så enkelt og samtidig så godt, det eneste som tar tid med denne kaken er tiden den bruker i ovnen. Ingrediensene har du sikkert i hus allerede, og da er det bare å sette i gang med kokkeleringen før favorittprogrammet begynner. Oppskriften på denne søte og gode saken finner du >her<. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg