5 fine ting på en onsdag

1.  Disse bildene av frukt-print! Blir bare så glad og lykkelig inni meg av å se på de! Jeg har lyst til å kjøpe alt mulig med bilder av frukt og bær på ♥ Det må været litt Spania-virus som smitter tror jeg… 

 

 

2.  >Denne< forklaringen og illustrasjonen som p3 har laget for å prøve å forklare valgsystemet. For fy søren så avansert det er! Fremdeles mye som jeg ikke helt forstår, men denne var med på å gjøre det hele litt mer forståelig, og veldig mye mer gøy! 

 

 

3.   >Her< finner du 11 forskjellige oppskrifter på frokost smoothie bowls. Virkelig den perfekte frokost på dager der man har litt ekstra tid. Ikke bare ser det utrolig flott ut (og bare det i seg selv gjør enn jo skikkelig glad), men det smaker jo også utrolig godt! 

 

4.  >Denne< spillelista som meg og Bjørnar holder på å lage sammen. Den er til intervall-øktene, og det finnes ikke en bedre liste til å finne frem litt løpe-motivasjon. Man får bare lyst til å gi på mer og mer og mer for hver sang man hører. I hvert fall får vi det. Dette er kanskje ikke musikken man spiller når man skal sette på litt rolig musikk en søndagskveld, men at den får i gang løpefoten, det er helt sikkert! 

 

 

5.  >Denne< lista over 50 ting man kan gjøre i London. 

 

 

Siste innlegg