Topp 10 sanger til løpeøkten


 

Om jeg har en linselus til hund? Oh yes! Haha! I dag skal vi på en løpetime, og endelig har jeg fått sansen for litt intervaller igjen etter en lang periode uten. Jeg liker effektive økter, der man kjenner at pulsen stiger og man får raskt resultat. Noe av det viktigste for meg når jeg trener, og da spesielt når jeg springer, er musikken. Det er viktig med en musikk som motiverer meg til å skru opp det ekstra hakket og springe litt fortere, og disse sangene gjør det for meg: 

 

1. Trumpsta- Djuro remix // Contiez and Treyy G

 

 

2. Greyhound // Swedish house mafia

 

3. Toulouse – Tommy Trash Remix // Nicky Romero

 

4. Five Hours // Deorro

 

5. Peanut Butter Jelly // Galantis

 

6. I want you to know // Zedd and Selena Gomez

 

7. Animals // Martin Garrix

 

8. UFO // Vigiland

 

9. I`m an Albatroz // AronChupa

 

10. Outrageous // Coucheron

 

Noen gamle slagere og litt nytt. Åh, kjenner dere ikke at det rykker litt i løpefoten når dere hører disse sangene?? Det gjør det i hvert fall i min. Treningssanger for meg skal ikke være noen sanger med mye mening eller bra tekst, men rett og slett bare noen som får det til å rykke litt i kroppen og gir meg lyst til å bevege meg. Kanskje dere har noen sanger som dere vil dele med meg? Blir veldig glad for tips til god løpe-musikk. Jeg liker altså musikk med høy beat og masse tempo når jeg springer, alt annet er jo bare demotiverende! 

Jeg har nettopp laget en egen >løpeliste< på spotify som er ment for akkurat de knallharde intervalløktene. Dette er sanger med høyt tempo, som gjør at man skrur på det ekstra hakket når man løper. Sjekk den gjerne ut! Flere sanger vil komme der fortløpende. 

1 kommentar

Siste innlegg