Sminkefavoritter, hverdagssminke


 

Da var det på tide med litt sminke-snakk her på bloggen, det er jo ikke akkurat ofte at det skjer.. Opp igjennom årene har jeg fått noen favoritter når det kommer til sminke, og noen faste produkter jeg gjerne bruker hver dag. Disse favorittene tenkte jeg at jeg skulle vise dere i dag, og kanskje dere får noen tips eller ideer til produkter dere vil prøve? Etter at jeg ble konsulent for Mary Kay har jeg fått meg noen nye favoritter i sminkepungen, og disse tenkte jeg også at jeg skulle dele med dere i dag, så kan dere jo heller ta kontakt på mail ([email protected]) hvis dere er interessert i å prøve? Ellers skriver jeg hvor dere kan få tak i de andre tingene. 

 

Øyenskygge: Denne paletten med øyenskygger er virkelig en favoritt hos meg. Den har matte farger, og er dermed perfekt til hverdags. I denne paletten finnes både lyse og mørkere toner, og derfor fungerer den til alt. Jeg er superfornøyd! Best av alt: den er kjøpt på ebay til en slikk og ingenting. Man forventer jo ingenting av produktet når det kjøpes så billig, men den har rett og slett blitt en favoritt. Øyenskygger i fine farger, som sitter lenge og er lette å påføre. Det er flere år siden jeg kjøpte den, så har dessverre ikke noen ebay-link, men kanskje dere finner noe lignende selv til en rimelig pris?

 

Parfyme: Første gang jeg fikk Laura parfymen var det faktisk i en julegave, og etter den tid har det blitt en fast ting jeg kjøper på tax-free. Dette er en mild parfyme, og passer dermed perfekt til hverdags. Den er blitt litt “min” lukt, om dere skjønner hva jeg mener? Denne fås kjøpt de fleste steder der de selger parfyme. 

 

Sminkefjerner: Jeg elsker sminkefjerneren til Mary Kay, og det er rett og slett fordi den er så drøy i bruk! Sminkefjerneren er nemlig vannbasert, og ikke oljebasert som de fleste andre. Det gjør at man kan bare ta noen dråper av sminkefjerneren på en pad, og så ha på vann etterpå. Jeg har faktisk hatt min i over et halvt år, og den er enda ikke brukt opp. En annen ting som er bra med den er at den er mild mot huden. Jeg har alltid slitt med å reagere på sminkefjernere, men det gjør jeg altså ikke med denne. Elsk! 

 

Lip Cream:  Jeg nevnte jo så vidt for en stund siden NYX sine Super Matte Lip Cream, og hvordan de virkelig har blitt en STOR favoritt! Den fungerer altså som en lipgloss som du tar på leppene, men den tørker fort og gir et matt resultat. Den klisser ikke, den tørker ikke ut leppene og den holder super duper lenge! Du kan spise og drikke så mye du vil uten å bekymre deg for at alt skal forsvinne. Vi kjenner vell alle til problemstillingen om og ikke ha på seg leppestift på fest, fordi det alltid ender opp med leppestift i “rynkene” på leppene og at alt annet er gnidd av? Dette er rett og slett den perfekte fest-leppestiften, og også veldig fin til hverdags. Jeg har den i fire farger, og den over her heter Cannes, og er en flott hverdags-farge. Disse får du kjøpt alle steder der de selger NYX-produkter, blant annet hos H&M. 

 

Eye Primer: Denne eye primeren fra Mary Kay er et must-have hvis du liker å bruke øyenskygge. Man legger altså et tynt lag med denne på øyenlokket før man tar på øyenskygge, så får man en øyenskygge som sitter på hele dagen uten at den klumper seg eller forsvinner gradvis. Me like! 

 

Blush: Jeg bruker Mary Kay sin Mineral Cheek Color i fargen Orchid, og denne fargen passer meg virkelig helt perfekt! Den fremhever, men likevel ikke for mye. Det er jo ikke så kjekt når man kan se kantene etter blushen, er det heller? Den gir virkelig det lille ekstra til hverdagssminken. 

 

Maskara: Helt siden jeg prøvde Dior sin Iconic Overcurl for noen år tilbake har jeg vært frelst. Den gir den perfekte looken til øyenvippene mine, den er mye, men likevel ikke for mye (syntes jeg da..). Den klumper ikke, og sitter hele dagen uten å drysse. 

 

CC cream: Jeg bruker CC cream fra Mary Kay hver eneste dag. Den er både fuktighetsgivende og har solfaktor 15. I tillegg gir den litt farge til huden, uten å være like “tung” som en foundation, men har likevel en god dekkevne. 

 

Fortell meg gjerne hva dere syntes som et slikt innlegg som dette. Ikke akkurat det jeg vanligvis gjør. Kanskje dere vil se favoritter når det kommer til fest-sminke også? 
 

Siste innlegg