Tips: Julekalender til kjæresten (han)

Flere som skal lage julekalender til kjæresten i år? Å lage kalender er noe av det kjekkeste jeg vet om. Å finne masse små gaver, som du vet han vil sette pris på, og ikke minst å planlegge og pakke inn alt sammen. Jeg blir supergira av å se han åpne opp gavene hver dag. I fjor laget jeg en superbillig en som inneholdt mest snop og såper, så den ble ganske kjedelig. Det var mest fordi det var en litt sånn spontan ide at jeg skulle lage til han, og dessuten var vi jo vekke fra hverandre store deler av desember. Det er jo mye morsommere å kjøpe litt fine gaver hvis man får være der når han åpner dem. Året før det kjøpte jeg en del dyrere ting, som han ble veldig glad for, men som gjerne tømte lommeboken min litt vell mye… Så i år har jeg tenkt til å finne den gyldne middelvei, og håper jeg får det til. Jeg tenkte at det gjerne var flere som trengte litt inspirasjon til julekalenderen, så under her har jeg samlet noen tips til hva du kan ha i kjæresten sin julekalender i år. Det er viktig med litt tidlig planlegging, da tror jeg faktisk man kan spare en god del penger, og ikke minst: slippe masse stress. Alle gavene under her koster under 100kr, og de fleste koster mellom 10-50 kr. 

 


1. Krus  //   2. Lue  //   3.  Mini marshmallows  //  4. Flakslodd  //   5. Morsomme sugerør  //   6. Bokser  //   7. Vannflaske  //  

8. Ping Pong  //   9.  Grå lue  //  10. Snømann kakeform  //  11. Kopper  //  12. Iskaffe på boks  //   13. Tanntråd  //  14. Flaske  //  15. Refleks  //  

16. Trenings t-shorte  //   17. Barberingskrem  //   18. Hansker  //  19. Lyspære med diskolys  //  20. Slips  //  21. Skjærebrett  //   22. Yoghurtbeger  //   23. Sokker

 

Noen tips:

– Ikke alt trenger å koste noe. Du kan for eksempel gi bort en date. Hva med en lapp der det står at du skal lage middag den dagen, eller at dere skal pynte julekaker sammen, eller ut å lage snømann? Mye morsomt man kan finne på, som også er koselig å få i julekalenderen.

– Kjøp en større gave, og fordel det utover noen av dagene. For to år siden ønsket jeg meg et dropslagingssett. Dette kjøpte Bjørnar til meg og fordelte i julekalenderen, det tok noen dager før jeg skjønte hva han skulle gi også faktisk. En dag kom et sukkertermometer, en annen dag en silikonmatte liksom… 

– Ting han trenger. Kjøp noen ting han trenger, da vil julekalenderen både være nyttig og gøy (selv om alle gavene selvfølgelig ikke trenger å være like fornuftige). Trenger han for eksempel et par med sokker? En ny såpe til dusjen? Klager han altid over såre lepper og trenger kanskje en leppepomade? Her gjelder det å ha ørene litt åpne, så finner man flere flotte gaver som ikke koster så mye, og som vil bli satt pris på. 

– Kjøp noe spiselig. Hva med favoritt sjokoladen? Eller yndlings godteriet? Eller hva med å kjøpe en god ferdigkakao, og skrive at dere skal ut på tur å ta med dere en kopp kakao? Det er ikke gøy med bare spiselige gaver, men noe av det er veldig kjekt å få! (synes i hvert fall jeg). Og du? Det er lov å gi en øl i gave også. Det tror jeg i hvert fall hadde blitt veldig satt pris på her i hus!

– Noe morsomt. Noen av dagene kan det også være gøy med en skikkelig ubrukelig gave, men som likevel er noe som du tenker er midt i blinken for han. Gjerne har dere en intern greie, og dere kan få dere en god latter når han åpner opp gaven, begge to. Det finnes flere morsomme butikker med små dippedutter. 

– Gå på butikker som har mye småting. Eksempelvis nille, søstrene grene, TGR og clas ohlson. Her kan du finne mye kjekke småting, som også kanskje kan være nyttig. Av nettbutikker anbefaler jeg ebay, coolstuff.no og nlyman.no. 

 

Siste innlegg