Frem og tilbake


1. Første kvelden i ny leilighet. Obligatorisk pizza på flyttefolket.   //  2. Camping i hybelen i Bergen i går kveld. Jeg har ingen møbler igjen her, så her sover vi på luftmadrass…
 

Ai, ai, ai, hvor skal jeg begynne? De siste dagene har det skjedd mye. Jeg har forflyttet meg fra ny leilighet i Sandnes og tilbake til Bergen igjen. Overtakelsen på onsdag var spennende, men også tidkrevende. Det er slitsomt og tar tid å flytte altså! Foreløpig har jeg ikke fått helt følelsen av at det er “hjemmet vårt” enda. Følte egentlig bare at vi var på ferie når vi sov der den første natten, men jeg regner med at det er noe som kommer etterhvert når vi kommer oss mer på plass. Jeg gleder meg masse til den spennende tiden fremover, selv om det er mye jobb med flytting. 

Men nå, nå har jeg faktisk sommerferie! Jeg måtte opp til Bergen igjen i dag for å ha en fremføring, men nå er den overstått og da kan jeg egentlig si: God sommer! Jeg blir i Bergen en uke til for å nyte livet og de siste dagene her, vaske ut av hybelen og delta på avsluttningssermonien. Så ja, dette er vell egentlig mer enn bare sommerferie… Når jeg tenker meg om har jeg jo faktisk hatt min aller siste dag på studiet i dag. Den tanken er litt mer rar, og litt uvirkelig. Jeg tror ikke helt det har gått opp for meg enda. Uansett: Ferien og været må nytes, og det skal jeg gjøre med Mia om få strakser. 

God helg!

Siste innlegg