Inspirasjon til leiligheten: terrassen


Jeg er klar for å bo på terrassen i sommer!
 

Hva skal man kalle det? Terrasse? Balkong? Veranda? Altan? Uansett, i den nye leiligheten har vi en av de nevnte. Eller faktisk nesten to, men ingen av dem er særlig store. Leiligheten vår ligger jo i andre etasje, og dermed har vi en slags terrasse ved inngangspartiet (i tillegg til en på andre siden). Jeg har allerede store planer om å pynte med litt blomster der, og kanskje det også kommer en benk etterhvert? På den andre siden av leiligheten har vi en liten terrasse, med utsikt til fjell og mark. Her har jeg store planer om å tilbringe halve sommeren, for fint vær skal det jo bli! Og dermed er det å få det koselig på terrassen noe av det første som må prioriteres i leiligheten. Ja, takk til grillmat hver dag i hele sommer! Over har jeg samlet litt inspirasjon til innredning av en liten terrasse/balkong, og vi har allerede mange ideer. Noe godt å sitte i, en grill og en del planter. Det skal det i hvert fall bli! 

Jeg har brukt inspirasjonen fra kollasjene ovenfor, for å finne litt møbler og hagesaker som de selger i butikkene nå. Kanskje får dere noen tips til hva dere skal kjøpe inn før varmegradene kommer? 

 

1. Lavendelblomst  //  2. Vannkanne  //  3. Sofagruppe  //  4. Lanterne  //   5. Lyslenke  //  6. Blomsterkasse  //  

7. Sitrusplanter  //  8. Hagehansker  //  9. Uteputer  //   10. Hengkasse til blomster  //  11. Hageredskaper  //

12. Sofa med bord  //  13. Pute med mønster  //  14. Stor blomsterpotte  //  15. Stige med blomsterpotter  //

16. Grill  //  17. Cafébord med stoler  //  18. Lykt  //  19. Benk  // 

 

 

Flere som er klar for utesesongen? ♥ Er det noe jeg har savnet i disse tre årene i hybelen, så er det å kunne sette seg ut og nyte solstrålene. Vi har jo flere takterrasser her jeg bor, men det blir likevel ikke det samme som å gå rett utenfor døra og sette seg ned med kaffekoppen i hånda. En uteplass skal bli veldig deilig! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg