Oppskrift: Urtepasta med kylling og bacon

Her kommer oppskriften på en kremet og deilig pastasalat med kylling og bacon, og en deilig urtedressing. Jeg skal på kveldsvakt i kveld, og da er det alltid godt å ha en mettende matpakke med seg. 

♦ 1 kyllingfillet  //  ♦ 100g bacon  //   ♦ 200g pasta (gjerne penne eller skruer)  //   ♦ Salt & Pepper  //   ♦ Ruccola til servering

Urtedressing:

♦ 1/2 boks crème fraiche  //  ♦ 1/2 boks kremost (jeg brukte snøfrisk sin med dill)  //   ♦ 1-2 hvitløksfedd  //   ♦ Salt & Pepper  //   ♦ 2 ts basilikum 

Del kylling og bacon opp i mindre biter og stek det i en panne. Ha litt salt og pepper over kyllingen mens du steker det. Kok opp pastaen, og skyll det i kaldt vann etterpå. La kyllingen og baconen bli kald også. Lag urtedressingen ved å hakke/mose hvitløken, og blande den sammen med resten av ingrediensene til en smidig dressing. Bland sammen pasta, kylling, bacon og dressing og la det stå i kjøleskapet en liten stund før servering. Server med noen blader ruccola. 

Virkelig den perfekte retten for matboksen, eller som en enkel middag om du vil. Jeg gleder meg allerede til lunsj på jobb!

Siste innlegg