Praktisk interiør

Sponset innlegg


 

Som nevnt tidligere kommer jeg til å skrive litt mer om interiør her på bloggen fremover, nå som vi holder på å planlegge innhold til leiligheten. Jeg gleder meg virkelig til å begynne og styre og ordne der, og vi skal få det så fint! 

Jeg har, siden vi kjøpte leiligheten, vært inne på uendelig mange interiørbutikker på nett, og det er så mye fint overalt. En av de viktigste tingene for oss er å ha en fin og smakfull interiør, samtidig som den skal være praktisk. Og praktisk, det er nettopp disse >veggreolene< fra Anne Linde, som du får kjøpt hos cahetu.no. Over har jeg lagt ved litt bilder av alle de praktiske funksjonene disse kan ha. 

Disse veggreolene er laget i metall, og kan brukes til alt fra pynt til oppbevaring av småting. Disse kan man ha i alle rom: på badet, på kjøkkenet, i gangen, på soverommet, you name it! Jeg skulle gjerne hatt en slik selv. Jeg tror min skulle få hengt på gangen og blitt brukt til oppbevaring av nøkler, tyggis, viktige brev og lapper, og andre småting. Det er så perfekt med et slikt oppbevaringssted til det som bare blir rot andre steder, men som blir en del av pynten og interiøren med disse reolene. Veggreolene kommer i ulike farger og størrelser, noe som gjør at de kan passe inn akkurat der man trenger dem. 

2 kommentarer

Siste innlegg