Solen i ansiktet

Da var klokken passert halv fire, og jeg har allerede fått gjort veldig mye i dag!

Dagen ble ikke helt som planlagt. Jeg stod opp i 6-tiden som vanlig for å gå i praksis, men i dag skulle jeg få være med å hospitere på kvinneklinikken, der jeg også skulle skrive en oppgave med to av mine medstudenter. Det var derimot skjedd en missforståelse, noe som gjorde at jeg ikke fikk hospitere, men at vi begynte rett på oppgaven istedenfor. Den var vi jo så og si ferdig med da klokken ble halv 11, så plutselig hadde jeg resten av dagen til rådighet.

Jeg bestemte meg for å få mest mulig ut av dagen, og starte uka skikkelig bra! Dermed ble det en aldri så liten intervalløkt, litt planlegging av blogginnlegg og nå har jeg også vært en tur i byen. Kjøpt litt julegaver, litt kalendergaver og litt mer til mamma sin fest, og ikke minst postet en gave til min kjære Margrethe som blir 20 år i dag! Hipp Hipp Hurra!

 

Jeg gikk til og fra byen, og det var så enormt deilig å kjenne solstrålene mot huden. Viktig å utnytte de få timene vi har med sol og lys nå på denne vinterstiden. Tror jeg har fått ladet opp for en hele uke nå jeg! Det var så deilig å gå der med solbrillene på, kjenne at solen varmet i ansiktet og ha på Latch av Disclosure på ørene. Det må jo bare være tidenes låt? Jeg måtte serriøst holde meg igjen fra og ikke begynne å danse der jeg gikk. Puttet heller hendene i lomma og danset litt med fingrene. Haha. Nei, den sangen minner meg bare for mye om Santorini ♥


_ Pyntet til jul på Xhibition ♥

 

Nå har jeg også vært flink jente og satt på en vask. Det krevers alltid litt ekstra viljestyrke fra min side til å dra meg ned de 6 etasjene for å vaske tøy… Er ikke bare, bare i studenbolig altså…

Nå skal jeg styre på med litt forskjellig resten av kvelden. Hybelen skriker etter litt støvtørking og støvsuging, så det tror jeg at jeg skal ta meg av først.

Håper dere har en strålende mandag så langt!

 

– Thale Sunniva 

Siste innlegg