Jeg hater avstandsforhold

Jeg hater avstandsforhold. Jeg hater å være alene. Jeg hater å si hadet. Jeg hater den kortvarige gleden av å bare ha “besøk”. Jeg elsker stundene vi har sammen, men hater at det går så fort. At det så fort blir over. Hater at det gjør så vondt uten. Hater at “det å savne” både er godt, men også så utrolig vondt. Jeg hater at vi må fortsette å ha det slik i mange månder til.

Et lite sutre-innlegg fra meg denne mandagen. I går dro kjæresten opp til nord-Norge igjen, og det føles ikke godt. Jeg skulle jo selvfølgelig ønske at jeg kunne ha han hos meg hele tiden, men det går dessverre ikke. Vi har det så utrolig flott når vi er sammen, og derfor føles det så utrolig kjipt og unødvendig at han må være der. 

Heldigvis vet jeg at de første dagene etter at han er reist er de værste, og så blir det litt bedre, helt til rett før jeg skal se han igjen. Jeg gleder meg voldsomt til dette året er ferdig, og jeg kan få slippe disse berg-og-dalbanene med følelser. Det er så slitsomt! Jeg føler virkelig med alle dere som har/har hatt en kjæreste som har vært i militæret. Det er neimen ikke så greit alltid.

 


Det var all sutringen for denne gang! Savn skal jo være godt for enn også sier de? Jeg er i hvert fall tilbake i Bergen, og veldig klar for at dagene frem mot jul bare skal suuuuse avgårde… 

Jeg er fremdeles i praksis, og har mye å gjøre der, men skal prøve å få i gang bloggingen litt på ordentlig igjen denne uken. 

– Thale Sunniva

  1. Er han i forsvaret her i troms?
   Er alltid kjipt å si “Hade” til noen man ikke ønsker å si det til, uavhengig om det er kjæreste eller bestevenninne/ bestevenn. Jeg selv har det slik. Bestevenninnen min flyttet fra Senja, og ned til Trondheim i oktober, og her sitter jeg igjen i nordnorge, skulle ønske jeg var hos henne.. Heldigvis reiser jeg dit den 19 november 🙂

  2. SV; Da er han jo i nærhet av meg 😛 Setermoen, guleng eller skjold er vell de vi har? eller?
   Men på mange måter skal du ta dette som en utfordring på om dere er ment for hverandre. Det høres helt latterlig ut, men av og til så er det slike forhold som dette, som viser om man nå klarer seg sammen. jeg er sykt betatt av en gutt som bor i nabo byen, men likevell er det 2 timer, og det er to timer som er fæle om vinteren i bilen :p

  3. Emilie: Setermoen 🙂 Ja, vi må jo bare ta det som en utfordring, og er sikre begge to på at dette kommer til å gå bra 🙂 Det må da være godt for noe, når alt kommer til alt… Nabobyen kan være langt nok det, når man helst bare vil være sammen hele tiden, så jeg forstår deg godt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg