Vegetar tortillapizza

Tenkte jeg skulle dele oppskriften på en utrolig enkel og god pizza. Perfekt til fredagskvelden? Blir mye av enkle matretter fortiden her på bloggen, men det er jo så greit når man bor alene! Orker ikke å bruke mange timer på kjøkkenet når det kun er meg som skal spise det uansett. Haha. Da er det bedre med god mat som er rask å lage. Og det er denne pizzaen. Dessuten er den helt kjøttfri, og billig å lage. 

Jennifer hadde med seg en lignende pizza på skolen her om dagen som jeg fikk smake på, og da ble jeg så inspirert. Så jeg måtte lage min egen versjon, og her har dere den:

 

Du trenger:

Champinjong

♥ Squash

♥ Løk

♥ Tomat

♥ Raspet gulerot

♥ Raspet hvitost

♥ Tomatpurré

♥ Tortillalefser

 

Jeg har ikke skrevet en spesifikk mengde her på ingrediensene. Regn ca. 2 tortillalefser per person, også er det bare til å fylle på så mye fyll man bare vil. 

 

Slik gjør du:

Skjær opp squash og champinjong i passe stoe biter. Skjær halvsirkler av løken. Stek squash, løk og champinjong i litt olje. Ha på litt salt og pepper. Ha tomatpurré på tortillalefsen. Ha over blandingen som du nettopp har stekt. Skjær opp tomat i sirkler og ha over pizzaen. Ha også revet ost og gulerot på. Guleroten vil bli crispy etter noen minutter i ovnen. Nam!

 

Stek på 200 grader i ca. 10 minutter. 

Yummy! Jeg har spist SÅ mye av dette i det siste. Hehe. Håper noen tørr å prøve seg!

– Thale Sunniva 

Siste innlegg