Tips: Hjemmelaget sunn iskrem

Kjøpte meg en slik beholder der man kan lage sine egne pinneis på IKEA forrige gang jeg var i Sandnes. Jeg tok dem med opp til Bergen, og måtte selvfølgelig teste dem ut. 

 

Nå som våren er kommet og sommeren nærmer seg, kan det være godt med noe kaldt snacks i fryseren. Og det blir jo ikke bedre hvis det attpåtil er sunt å spise det! Formene mine fylte jeg nemlig opp med en smoothie som jeg hadde laget av banan, fryste jordbær, en perle du lait vanilje yogurt og litt juice. Det smakte utrolig godt! Til og med Bjørnar ble imponert, og da føler jeg at jeg har gjort jobben riktig. Haha.

 

Så neste gang du lager smoothie, lag litt ekstra og ha i iskremformer. Ha det noen timer i fryseboksen og vips så har du et sunt og utrolig godt snacks for oss som ofte blir godtesyke. Tusen ganger bedre enn å ha saft eller brus i slike former, det smaker jo nesten bare vann. Nei, smoothie er hundre ganger bedre. Har også hørt at man kan ha yogurt oppi, montro om jeg skal prøve dette også en gang. Kanskje dere har noen andre gode tips til hva man kan ha oppi slike former?

– Thale Sunniva 

 

Siste innlegg