Treningsprat

God mandag ♥ Jeg tenkte jeg skulle dele treningsprogrammet mitt for uken som var med dere. Det er jo umulig å planlegge treningsøkter, det kommer jo helt an på form og humør akkurat den dagen, i tillegg til alt som skjer utenom. Derfor er det mye bedre å se på uken som var, enn den man har planlagt. Hehe. 


Digg å ha treningspartner! ♥

Dette er altså en normal treningsuke for meg. Ofte trener jeg også på søndager, men denne uka hadde jeg jo besøk! Det hender også ofte at jeg tar meg treningsfri en dag midt i uka.

Jeg vil ikke gjøre dette til en fast greie (altså dele treningsuken), og jeg har jo absolutt ikke en treningsblogg. Jeg har jo en kakeblogg (nesten i hvert fall)! Hehe. Men jeg vil at folk skal ha en sunt forhold til trening, og da synes jeg det er fint å skrive et innlegg eller to om akkurat trening innimellom. Jeg er nemlig ingen treningsfreak, men føler selv at jeg har et ganske så sunt forhold til nettopp dette, og kanskje dere kan få litt motivasjon, inspirasjon og tips. 

Jeg synes det er veldig gøy å trene variert. Kjenne etter på formen akkurat den dagen, og heller planlegge treningsøkten der i fra. Jeg mener: man må jo selvfølgelig pushe viljen litt, men det viktigste er å lytte til kroppen. Hvis jeg kjenner at jeg vil svette godt og puste og pese litt, samtidig som jeg gjerne har en serie jeg må “catche up”, jogger jeg. Hvis jeg kjenner at jeg vil ha en kort og effektiv treningsøkt med høy puls løper jeg gjerne intervaller. Andre dager når motivasjonen ikke er helt på topp er virkelig saltimer tingen. Etter å ha booket en time føler man jo nesten at man må gå! Hehe. Dessuten synes jeg at svømming og rolige joggeturer ute er perfekt for dager man ikke er helt i “hakket”. Styrketrening , hjemme eller på treningssenteret, er også perfekt for de dagene man vil ha en effektiv treningsøkt, der man likevell ikke øker pulsen så voldsomt og svetten renner. En slik dag hadde jeg i dag.

Jeg håper den kommende uken med trening blir like variert som den forrige! Kjekt å ha noen å trene sammen med, og trene litt forskjellig. Da blir treningen bare gøy, og absolutt ikke noe tiltak. Jeg synes det er ekstra kjekt at været begynner å bli så vårlig nå at jeg har lyst til å legge alle treningsøkter ute. Trening og frisk luft i samme slengen er ikke feil.

 

Hvordan liker dere å trene?

– Thale Sunniva

1 kommentar

Siste innlegg