Tips: Makeup Brush Cleanser

På lørdag kjøpte jeg en spray som man kan vaske sminkebørstene sine med. Jeg har tidligere bare vasket med vann og såpe eller olje, men har selv ødelagt mange sminkekoster på denne måten. For det første ved å få vann inn under metallet, noe som gjør at hele kosten løsner og du får sminkekost-hår overalt. Haha. Den andre feilen jeg har gjort, er og ha i litt for mye olje når jeg har vasket sminkekosten, slik at jeg aldri har fått vasket alt ut igjen, og børsten har blitt helt oljete. Noe som ingen ønsker å smøre utover huden… 

Dermed ble jeg sjeleglad når jeg så denne til 80 kr på Vita. Den bare sprayer du  direkte på sminkebørstene og børster forsikiktig av på et papir. Dette repeteres til kosten er blitt helt ren, og etterpå er det bare til å forme børsten og la den tørke. Man slipper altså både vann og olje. Veldig effektivt! Den fjerner all sminke, bakterier, olje og døde hudceller som samler seg i sminkebørstene. 


Her har jeg sprayet på en av sminkekostene

 


Uff, så skitten….

Dere kan tydelig se forskjell på denne kosten (som jeg bruker til øyenskygge) på disse bildene:


Før. Øyenskyggen har masse brun/gull øyenskygge


Etter. Kosten er ren og fin

Her er også et før og etter bilde av øyenbrynkosten min som jeg bruker hver eneste dag:


Dere kan tydelig se at den er brun av sminke på toppen

 

Hvis dere har gjort de samme feilene som meg når dere har vasket sminkekostene tidligere, anbefaler jeg aboslutt å gå til innkjøp av en slik som dette. Man trenger jo ikke å vaske børstene mer enn to ganger i månden, så sprayen tror jeg kommer til å vare lenge! Hvordan vasker du sminkekostene dine? Har du prøvd noe lignende?

– Thale Suniva

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg