Alle hjerters dag – mattips

God helg og happy Valentine ♥ Har dere noen spesielle planer for kvelden?

Vi har egentlig ikke planlagt stort mye, annet enn å feire kjærligheten litt ekstra med god mat og hjemmelaget muffins. Man behøver jo ikke å gjøre så mye ut av dagen, men det er jo alltid kjekt å feire kjærleiken litt da.

Mange, som oss, liker å lage litt ekstra god middag sammen på Valentines, og noen lager også gjerne en kake. Trenger dere litt inspirasjon til hva dere kan lage, så får dere litt under her:


Hva med deilige kirsebær-cupcakes fylt med sjokolade? 

Risotto kan være et spennende middagstips eller kanskje fylt kyllingfillet surret i bacon. Nam! Det er virkelig noe du kan imponere med. Og har du en kjæreste/date/venn som ELSKER søtsaker vil jeg absolutt anbefale disse cookiedough-browniene.

 


Og hvis du virkelig vil slå til med middagsmaten, da vil jeg anbefale dere å lage tyrkiske kjøttboller eller deilige vårruller. Utrolig godt, veldig imponerende og, utrolig nok, ganske enkelt! 

Hvis du vil slå til med en imponerende kake kan du jo prøve deg på denne djevelkaken, eller gjøre det litt enklere og slå til med oreocupcakes. 
 

 

Eller kanskje du vil gå for tapas i kveld? Det tror jeg vi ender opp med. Det er jo så koselig mat å lage sammen, ettersom at det tar litt tid, og så kan man sitte flere timer rundt bordet og knaske i seg etterpå. Det blir ikke så mye mer romantisk enn det. Hehe. Jeg anbefaler stekt asparges med spekeskinke, skinke- og spinatrull og disse deilige kyllingrulleneHåper dere fikk noen tips og ideer! Dere kan finne flere oppskrifter i oppskriftskatogorien min >her<. Håper på å få oppdatert den med noen nye tapasretter etter denne kvelden! 

Ha en fin Valentine`s day ♥

Hva er deres planer for kvelden?

– Thale Sunniva

Siste innlegg