Tips: Lunsjfavoritt

Hei og god fromiddag ♥ Jeg sitter litt friskere i formen i sofaen for øyeblikket, og forbereder meg til første dag i praksis. Egentlig ganske deilig å ha senvakt, for det gjorde at jeg fikk noen gode timer med kvalitetssøvn i natt for å bli frisk. Ellers tar jeg meg også treningfri frem til torsdag, i hvert fall, så får vi se hvordan formen er da. Litt kjipt ettersom at jeg har mye nytt treningstøy å prøve ut, hehe.  Jeg har jo absolutt ikke tid til å bli liggende syk hjemme, så her må jeg bare slå til med alle midler som kan få meg frisk fortest mulig igjen.

 


Men tilbake til overskriften. Under her har dere min absolutt nyeste lunsjfavoritt:

 

Pastasalat med skinkebiter, bønner, mais, paprika, agurk, fetaost og avokado, blandet sammen med litt creme fraiche. Det blir ikke så mye bedre enn det skal jeg si dere…. 

Kanskje har dere noen gode lunsj tips å komme med? Jeg er så utrolig lei av brødskive og knekkebrød, så jeg er helt desperat etter andre forslag!


Nå skal jeg etterhvert gjøre meg klar å komme meg på vakt. Jeg slutter ikke før ti i kveld, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg, om noe jeg kjøpte denne helga, som kommer klokken åtte i kveld. Så følg med!

– Thale Sunniva 

Siste innlegg