Oppskriftskalender: 13 desember

I dag skulle jeg gjerne ha delt oppskriften på lussekatter med dere, men det ble rett og slett ingen tid til å bake dem i dag. Det får bli en annen dag istedenfor… Jeg har forresten ikke sett et eneste tegn til at det har vært lucia i dag, så for meg kunne det likeså godt vært en hvilken som helst annen dag. 

Istedenfor skal dere få oppskriften på en veldig god tapasoppskrift på fylt kylling/kyllingruller. Det er rett og slett små versjoner av den gode middagen! 


1. Bank kyllingfilleten flat med en kjøttklubbe. 2. Ha på pesto, fetaost, soltørkede tomater og oregano. 3. Rull kyllingen sammen (på akkurat samme måte som man gjør når man lager pizzasnurrer eller kanelboller). 4. Del i mindre biter (tapasbiter), hver kyllingfillet gir vell 6-8 biter. 5. Stek kyllingbitene i ovnen på 170 grader i 15-20 minutter.  Tips: man kan smøre litt olje på “utsiden” av kyllingfilleten og krydre med litt salt og pepper.

Kjekt med litt annerledes tapasretter. Er dere ikke enig?


Denne retten ble i hvert fall en storfavoritt når vi laget tapas i sommer.

 

– Thale Sunniva 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg