Oppskriftskalender: 10 desember

 

Tenk at vi allerede er ti dager ut i desember… Tiden går jammen fort, noe som egentlig bare er kjempegøy. Det vil si at eksamenene snart er over og at jeg kan ta juleferie!

I dag skal dere få oppskriften på den perfekte studentmiddagen. Billig, god og mettende.

 


Oppskriften er nok til 2 personer

1. Stek kjøttdeigen med olje i en gryte (eventuelt i en panne, og ha det over i gryta etterpå). 2. Ha oppi finhakket hvitløk/presset og hakket purre. 3. Riv gulerøttene og ha dette oppi sammen med hakkede tomater, buljong og vann. 4. Smak til med salt og pepper, eventuelt annet krydder (vi hadde i oregano, basilikum og rosmarin også – smakte utrolig godt!). 


Server retten med potetmos eller ris. Vi spiste middagen med potetmos i går, det var veldig godt, og så spiste jeg restene med ris i dag, også veldig godt! Så her er det smak og behag på hva man vil bruke. 

Lettere enn det blir det vell omtrent ikke? Gulerøtter i retter der man bruker kjøttdeig er forresten et supert tips til alle fattige studenter. Det kompenserer for kjøttdeigen, så man ikke trenger å bruke like mye. Gulerøtter er ganske mye billigere enn en pakke med kjøttdeig, så her kan du spare litt penger!

 – Thale Sunniva

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg