Oppskriftskalender: 9 desember


I dag skal dere få oppskrift på en konfekt jeg laget i går med hvit sjokolade, marsipan, bringebær og sitron i. De ble faktisk veldig gode og friske! Skulle bare ønske at jeg var litt flinkere til å få de til å se fine ut. Noen som har noe tips her?

 

1. Mykgjør marsipanen. 2. Tilsett revet skall og saft fra den halve sitronen. 3. Smelt 75g hvit sjokolade over vannbad. 4. Rør sjokoladen og meliset inn med marsipanen. 5. Ha oppi fryste bringebær som du har delt i små biter. 6. Sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter. 7. Trill små kuler og dypp i 100g hvit sjokolade som du har smeltet i vannbad. 8. Pynt med revet sitronskall og frysetørkede bringebær. 

Konfekt er jo en perfekt gave å gi til, for eksempel, besteforeldre til jul! 

 

– Thale Sunniva

Siste innlegg