Oppskriftskalender: 3 desember


Dagens oppskrift har blitt en favoritt hjemme, etter at mamma laget det til oss første gangen. Jeg tror faktisk at oppskriften er hentet fra en barnekokebok, men den smaker likevell utrolig spennende og godt. Dette må dere prøve! Virkelig en fest for smaksløkene.

1. Bland kjøttdeig med hakket løk, krydder og hakkede mynteblader. 2. Trill små kjøttboller og ha dem på et spyd. 3. Pensle spydene. 4. Stek kjøttbollene i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. 5. Server med salat og noen sitronskiver. 

Vi pleier ofte også å servere med couscous. Da trenger du couscous og rød, grønn, og gul paprika som du blander sammen. Det er også perfekt å servere sammen med en myntesaus! Til den trenger du yoghurt naturell, soyasaus og 1 dl med mynteblader. Perfekt kombinasjon!

– Thale Sunniva

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg