Tre lunsjfavoritter

I disse eksamenstider er det viktig å lage seg en litt god lunsj. Man skal jo overleve det å lese og pugge hele dagen, og da er det godt å ha noe å glede seg til i pausene mellom lesingen. 

Her kommer det tre gode lunsjtips:

Hjemmelagde pizzasnurrer er like gode å spise kalde, som varme, og er derfor den perfekte matpakkematen. Man trenger ikke mange ingredienser, og man kan ha inni akkurat hva man vil! Her om dagen lagde vi pizza til middag, og når jeg først lager pizzadeig pleier jeg alltid å lage en stor deig (slik at jeg kan fryse ned pizzabunner). Denne gangen laget jeg også en liten haug med pizzasnurrer som jeg fylte med pesto, revet salami og ost. Det trenger ikke å bli vanskeligere enn som så. De er helt utrolig gode, og er virkelig en lunsj jeg ser frem til å spise. Jeg har dem liggende i en pose i fryseboksen, så tar jeg opp så mange som jeg vil ha med meg i matpakka, kvelden før eller tar de ut av frysen og varmer de opp i ovnen (hvis jeg skal spise de hjemme).

 

Pestosalat er så enkelt og lettvint å lage, også smaker det utrolig godt! Vinn-vinn! Her har jeg hatt oppi pasta, mais, agurk. brokkoli, salat, fetaost og selvfølgelig pesto.

 

Frukt og bær med vaniljekesam tror jeg de fleste vil synes at er en slager. Det smaker jo som en fantastisk dessert, men er likevel sunt og mettende. Nam! Her har jeg skjært opp en kiwi, en banan og litt jordbær. 

 

Har du en lunsjfavoritt? Vi er vell alle lei av den kjedelige matpakka? Så hvorfor ikke lage noe godt nå i eksamenstiden? Jeg pleier ganske ofte å skjære opp litt frukt om morgene og så ha med meg en yoghurt. Når jeg skal spise på skolen blander jeg bare frukten og yoghurten, og vips så har jeg rene fruktsalaten. Enda et godt tips ♥

– Thale Sunniva

Siste innlegg