Tips&Triks: Gammelt brød?

Har du litt igjen av et brød som begynner å bli gammelt/tørt? Jeg synes det er dumt å hive mat, særlig nå som jeg betaler for maten selv! Haha. Så da er det jo lurt å finne på litt triks.

Av noen dager gammelt brød kan du lage krutonger. Det gjorde jeg i går og det er helt utrolig enkelt! Det koster deg heller ingenting å lage disse godsakene til å ha i suppe og salater.

Du trenger:

Noen dager gammelt brød

♥ Olje

♥ Smakstilsetting (eks. hvitløk eller en urteblanding)


Hvitløk


Urteblanding. Jeg brukte rosmarin og basilikum 

 

Slik gjør du:

Bland sammen olje (ca. 1 ss per skive) sammen med det du har valgt av smakstilsetting. Skjær brødet opp i små terninger og bland det sammen med oljeblandingen i en panne. Stek tilslutt brødkrutongene på 220 grader i 15-20 minutter. De skal være sprø og gyldne i fargen.

 

Oppbevar dem i en lufttett boks

 

– Thale Sunniva

Siste innlegg