Søndagstur

På treningsprogrammet vårt i dag stod det: Tur med sekk i 1,5 time. 

Siden vi bare eier en sekk som egner seg for trening, ble det bare Bjørnar som fikk trene med sekk. Jeg får ta det igjen en annen gang, når Bjørnar har kjøpt seg ny sekk. Uansett så var planen å gå oppover mot Ulriken og snu når det var gått en time, for så å bruke en halvtime på hjemoverveien. Men tror dere ikke vi havnet helt på toppen i løpet av den timen? Jeg var så stolt! På en time og to minutter havnet vi på toppen av fjellet. Den følelsen når jeg innså at vi kom til å komme oss helt til toppen før vi skulle snu. Helt fantastisk! Hadde aldri trodd at vi skulle klare det. Vi gikk en løype med en helt S-Y-K høydkurve/stigning og det er vell grunnen til at det gikk såpass fort, men sliten, det ble vi.

Det ble altså en uventet fjelltur på oss i dag. Kjempegøy!

 

Her er kjæresteparet kommet seg til toppen:

 

Vi brukte altså en time og to minutter fra hybelen og opp til toppen, inkludert drikkepauser og tekniske pauser. Jeg er så stolt jeg! Det finnes sikkert noen som har noen syke rekorder på dette her, det var flere som løp (!!) forbi oss på vei opp, men dette er i hvert fall en personlig rekord. Neste gang må vi jo nesten klare det på en time? 
Det var i hvert fall utrolig gøy å stige et fjell på 643 meter såpass fort, selv om det var tungt. Det er jo SÅ bratt noen steder på vei opp! 

Jeg må jo skryte litt vet dere 😉

Et stykk glad og fornøyd jente ønsker dere en fin søndagskveld ♥

– Thale Sunniva 

4 kommentarer

Siste innlegg