Oppskrift: Fylt kyllingfillet

Her kommer en kjempegod oppskrift på fylt kylling. Kanskje noen vil lage dette til middag i kveld?

Du trenger:


Slik gjør du:

Stek kyllingen litt på begge sider, slik at det får litt farge. Del kyllingen i i to på midten, men ikke skjær den helt igjennom, mer som et pølsebrød. Fyll med pesto og kremost.

 

Surr bacon rundt kyllingene og legg dem i en panne med opphakket løk.

Stek på 170 grader i 20 minutter. Etter 20 minutter tar du dem ut og drysser litt ost på toppen, så lar du de steke i 10 minutter til.


Server gjerne med salat og en rømmeklatt. Oljen dere ser ved løken er forresten bare olje fra pestoen. Kjempegodt!

 

Kyllingen blir skikkelig saftig og smaker helt nydelig!

– Thale Sunniva

Jeg skal forresten prøve å få orden i oppskriftskatogorien senere i dag, slik at det blir lettere å bruke den som et “oppslagsverk” for oppskrifter.

1 kommentar

Siste innlegg