Oppskrift: Fiskegrillspyd

Nå som jeg er blitt student er det viktig å prøve på å spise litt sunt, men samtidig billig. Det kan være vanskelig noen ganger, men hvis man bare tenker seg litt om og planlegger middagene på forhånd, så er det egentlig ganske lett!

Kanskje jeg inspirer noen til å skrive dette på middagslisten/handlelisten til neste uke?

Disse fiskegrillspydene var i hvert fall laget på en-to-tre. De smakte helt utrolig godt, og ingrediensene var forholdsvis billige. Jeg elsker jo grillspyd, så dette er nok noe vi kommer til å ha ofte, det går jo dessuten an å lage det i så mange spennende varianter!

Du trenger (2 personer – gir fire store grillspyd):

I hovedsak fisk og de grønnsakene du måtte ønske å grille, men her er det vi hadde:

♥ 200g torskefillet

♥ En halv paprika

♥ En halv squash

♥ En halv rødløk

Veldig enkelt og greit. Skjær alt i biter og ha på grillspydene. Ha ovnen på grillfunksjon (regner med at alle har det, ettersom at til og med jeg har det på min lille wannebe-mikrobølgovn-komfyr her på hybelen). Jeg tror jeg hadde de i ovnen i ca. 20 minutter, men det må man nesten se litt an.

Hvis dere vil går det også an å lage en marinade. Jeg laget en med rømme, soyasaus og litt diverse krydder (blant annet litt spisskummen som gir en veldig god smak til) som jeg hadde på grønnsakene og fisken før jeg la det i ovnen. 

Server gjerne med rømme og stekte båtpoteter.

 

Utrolig enkelt, men mest av alt veldig godt! Anbefales å ha på lista over middager til den kommende uken!

– Thale Sunniva

6 kommentarer

Siste innlegg