Hjemmetrening

Siden jeg er fullt opptatt med heldagsprøver og studiedager (for ikke å glemme russetiden) for tiden, blir det lite tid til trening. I dag hadde jeg egentlig tenkt meg ut en tur for å trene intervaller, men da jeg våknet til dette været, så fristet det lite:

 

Det endte i hvert fall opp med at jeg gikk inn på youtube istedenfor og fant noen kjekke treningsvideoer. Dermed ble det først en halvtime med zumba etterfulgt av en halvtime med styrketrening. Helt perfekt! Jeg ble i hvert fall sliten og svett nok…


Helt tomat. Hehe…

 

Her er noen av videoene jeg prøvde ut. Det gjelder bare å gjøre øvelsene stort nok og riktig, så blir det en skikkelig god treningsøkt ut av det. 

 

  

 

Jeg prøvde en del andre også av disse TiffinyRotheWorkouts, og det var skikkelig bra styrketrening! Av zumbavideoer trente jeg etter blant annet >denne<  og >denne<, så gikk jeg gjennom dem to ganger hver. 

 

Jeg har forresten også prøvd ut en ny treningsapp. Fant ut at jeg skulle prøvde denne da jeg var ute og jogget på fredag, og den er virkelig kjekk å ha!

Man kan legge inn hva man skal trene (som for eksempel løping, zumba eller styrke). Den var veldig grei å ha med seg når man jogget, fordi den forteller deg hver gang du har løpt 1km, hvor lang tid du har brukt på denne kilometeren osv. Anbefales på det sterkeste! Jeg så også i dag at man kunne legge inn slik som du ser på bildet over her med hvor langt man vil springe, hvor mye kalorier man vil forbenne og lignende, og da “pusher” appen deg på veien. Haha. Det er seriøst en søt sørledning stemme som snakker til deg i løpet av treningsøkten. Man kan selvfølgelig også legg inn alder, vekt og makspuls, slikt at målingene blir mer nøyaktige.

Jeg synes også at appen er veldig grei å ha bare for å loggføre treningsøktene sine. Her ser dere de to treningsøktene jeg har hatt med denne appen.

 

Appen heter TV2sporty.

 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en fin onsdag. Kanskje noen andre har lyst til å prøve seg på hjemmetrening i dag?

– Thale Sunniva

1 kommentar

Siste innlegg