How low can you go?

  •   

 

Hvor lavt kan egentlig menneskets verdi synke?

For 2 minutter siden var det en mann som ringte på døra. Han hadde med seg et skilt og tigget om penger. Dette er andre gangen det skjer her jeg bor akkuratt nå. Hvordan er det mulig?  Nå tenker jeg ikke spesielt på selve tiggerene, ettersom det pleier å ligge mafiar bak slike saker, men det å få folk til å tigge på andres dører?

Mafiavirksomhet er helt forferdelig! Det å få mennesker til å gå rundt med den ydmykelsen om og tigge fra andre… Og får de noe igjen for det? Nei.., nesten ingenting….


_ Bilde fra Bangladesh

Jeg husker veldig godt når vi var i Bangladesh… Der er det helt utrolig mange tiggere, og de fleste av dem er små, uskyldige barn… Før vi reiste fikk vi beskjed om at vi ikke fikk lov til å gi penger til tiggerene, fordi pengene gikk til mafia og ikke til barna selv.

Er dere klar over hvor vanskelig det var?? Små, søte ,uskyldige barn på bare 7-9 år, med en 4-åring på armen. Barn som manglet en arm eller et ben. Barn uten noen fremtid! Det er helt utrolig vanskelig å lavær å gi penger når du ser dem, man glemmer hele mafiaene som står bak med en gang!


Flyplassen i Dahka, hovedstaden i Bangladesh.

 

Noen unger blir også slått av foreldrene hvis de ikke kommer hjem med nok penger når dagen er omme. Jeg husker den ene kvelden, når vi hadde en tiggene gutt følgende etter oss kjempe lenge! Siden det ikke var noen andre tiggere rundt oss, ga vi ham tilslutt noen penger. Et lykkerligere fjes har jeg aldri sett noen gang!!♥


Alt man gjør for å overleve… Denne gutten selger popcorn til bilene som stopper på rødt lys.

Jeg har opplevd det i byen også. En liten gutt som gikk rundt og ga klemmer og roser til folk som gikk forbi. Rosene skulle han selvfølgelig ha penger for! Er det ikke utrolig at voksne mennesker kan få unger til å gjøre slikt? Ikke bare på andre siden av verden, men også her i Norge?

Jeg har sett små unger bli slått fordi de ikke holdt seg unna oss, turistene…

Jeg liker å tro at det finnes noe godt i alle mennesker, men faen altså, hos noen er det helt tomt….

 

Q: Hva er ditt synspunkt på tigging?

How low can you go?


    1. ja, jeg pleier ikke å syns så mye godt om tiggere når jeg ser de, men noen er verre en andre. Men syns utrolig synd på de også, de har det utrolig fælt :/ hvis jeg hadde vært i den situasjonen, så hadde jeg sikkert ikke greid meg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg