hits


Vil ha

10 beige ting jeg gjerne skulle eid

 1. Kjole  //  2. Genser  //   3. Veske  //  4. Belte  //  5. Sports-BH  // 

 6. Skjørt  //   7. Solbriller  //   8. Caps  //   9. Jakke  //  10. Bukse

 

Altså, se så mye fint! Jeg kan se for meg så utrolig mange antrekk med klesplaggene og tingene over! Teddyjakken er så kul, og det skjørtet og den kjolen! Absolutt noe jeg kunne tenke meg å ha liggende i skapet mitt. Skjørt er faktisk et plagg jeg kunne trengt mer av. Jeg elsker å gå i kjole og skjørt, men føler ikke at jeg har så mange skjørt som passer til noe annet enn sol og sommer. Jeg trenger liksom mer hverdags og vinterskjørt, for vi har jo stort sett regn og dårlig vær i Norge, så det er jo ikke akkurat vits i å fylle opp garderoben med skjørt og kjoler som man bare kan bruke når sola skinner og gradestokken bikker tyve varmegrader... 

Kunne du tenkt deg noe av det over? 

10 svarte ting jeg gjerne skulle eid

1.  Kjole  //  2. Klokke  //   3. Jakke  //   4. Pumps  //   5. Drikkeflaske  // 

 6. Veske  //  7. BH  //   8. Tights  //   9. Genser  //   10. Body cream 

 

Flere som er i litt shoppinghumør om dagen? Det er jo typisk at man har lyst på, og finner masse, når man egentlig ikke burde kjøpe noe som helst. Akkurat nå prøver jeg å spare pengene mine til oppussing og reise, og det er så typisk at jeg da finner masse fint jeg har lyst til å kjøpe. Flere som kjenner seg igjen? Jeg får bare prøve å motstå fristelsen, og så vet jeg jo at litt nytt blir det jo uansett i løpet av den kommende tiden, men jeg trenger jo ikke akkurat å ta helt av... 

Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg endte opp på jobb i dag, selv om jeg i utgangspunktet hadde fri. Så dermed har dagen flydd avgårde, og jeg er straks klar for å komme meg ut på den daglige kveldsturen. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke dagen i dag på å male litt mer, vi har jo flere møbler som vi har litt maleplaner for, men jeg tror rett og slett jeg sparer det til i morgen... Stuebordet er uansett ferdig, og det skal jeg vise dere bilder av i morgen!

Ha en fin tirsdagskveld!

10 hvite ting jeg gjerne skulle eid

1. Tøfler  //   2. Jakke  //   3. Klokke  //   4. T-shorte med flamingo  //   5. Veske  //   

6. Weekend away kit  //   7. Lue  //   8. Jakke  //   9. Genser  //   10. Popcorn T-shorte

 

Hei, har dere hatt en fin onsdag? Helgen nærmer seg med stormskritt, og det skal bli godt! Jeg skal straks avgårde på jobb, men før den tid er det TV og sofakos som gjelder. Hva syns dere om tingene over? Jeg skulle gjerne hatt dem alle sammen. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne byttet ut alt i klesskapet mitt, og bare oppgradert med en helt ny vintergarderobe. Føler virkelig jeg trenger litt nytt når det kommer til varme gensere, luer, skjerf og jakker. 

Ha en fin onsdagskveld! Vi skrives i morgen. 

10 rosa ting jeg gjerne skulle eid

1. Bomber jakke  //  2. Duftlys  //   3. Øyenskygger  //   4. Tøfler  //  5. Skjørt  //  

6. Jakke  //   7. Øredobber  //   8. Ansiktsskrubb  //   9. Vannflaske  //   10. Topp 

 

I rosa-sløyfe månedens ånd, her har dere ti rosa ting jeg gjerne skulle eid! Har dere hatt en fin start på helgen? Vi har startet helgen akkurat slik en fredag skal startes med taco, chips, sjokolade og The Voice. Kan det bli bedre? Ikke for oss i hvert fall. Jeg har vært på jobb i dag, og natt til i dag ble det rimelig lite søvn, så avslapping på sofaen og en litt tidlig kveld passer meg perfekt i dag. Resten av helgen har jeg fri, så vi planlegger en tur på stranda, hygge og kanskje en liten tur til en av nabobyene. Fint skal vi i hvert fall ha det. Har dere noen spennende planer for helgen? 

10 svarte ting jeg gjerne skulle eid

1. Kjole  //  2. Duftlys  //   3. BH  //   4. Sko  //   5. Badedrakt  //  

6.  Genser  //  7. Veske  //   8. Støvletter  //   9. Øyenbrynsgel  //   10. Jumpsuit 

 

Hei! Her er litt inspirasjon på mandagskvelden! Det er så mye av dette jeg gjerne skulle eid, er det ikke fint vell? Jeg har egentlig flere bilder å dele fra dagen i dag, for vi har virkelig hatt en super dag med både bassengtid og fjelltur. Sistnevnte kom vi akkurat hjem fra, og nå er vi slitne og klar for å ta kvelden med middag og tv. Deler bilder med dere i morgen!

Håper dere har hatt en fin start på den nye uken. 

10 grå ting jeg gjerne skulle eid

 

1. Kjole  //  2. Teppe  //    3. Lang kåpe  //   4. Veske  //  5. Bilde  //  

6. Regnjakke  //   7. Vannflaske  //   8. Duftlys  //   9. Hettegenser  //   10. Klokke 

 

Hei! Har dere hatt en rolig og avslappende søndag? Plutselig var denne helgen også snart over. Er det bare meg, eller har denne helgen gått skikkelig fort? Kanskje fordi jeg har vært bakvakt på jobb denne helgen, så jeg har liksom ikke følt meg helt "fri", selv om jeg har hatt fri. De siste timene av helgen skal i hvert fall nytes. Vi har vært både på tur og shopping i dag. Vi har faktisk begynt så smått på julegavene (!!). Tror aldri jeg har vært så tidlig før, men det føles egentlig veldig bra! Over ser dere noen ting jeg gjerne skulle kjøpt med meg hjem til meg selv under dagens handlerunde, er det ikke mye fint vell? 

Nyt søndagskvelden med sofakos, stearinlys og film ♥ Skrives i morgen!

10 røde ting jeg gjerne skulle eid

1. Jumpsuit  //  2. Leppestift  //   3. Topp  //   4. T-shorte  //   5. Kjole  //   6. Lang kjole  //  

7. Jakke  //   8. Playsuit  //   9. Bademadrass  //   10. Genser 

 

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på rød. Egentlig en farge jeg aldri har brukt så mye tidligere. Kanskje er det sol og varmen som gjør at jeg plutselig har fått helt dilla? Men rødt er kult, og over finner dere 10 røde ting jeg gjerne skulle eid. Hva synes dere?

10 17-mai kjoler

 

 1. Off-sholder dress  //  2. Flower dress  //  3. Rosa jumpsuit  //  4. Halterneck blå kjole  //  5. Blå med blonder  //  

6. Rosa kjole  //  7. Gul kjole  //  8. Blå med print  //  9. Hvit kjole  //  10. Blå, lang kjole  

 

Som sikkert flere andre har jeg ikke bunad, og må dermed ty til kjole på 17 mai. Etter å ha blitt litt mer voksen ønsker jeg meg virkelig en bunad, men det får bli til en gang i fremtiden, i mellomtiden finnes det jo mange bra kjoler. Over her har dere mine favoritter fra H&M og Nelly. Jeg synes 17-mai kjolen skal være classy, sommerslig og ganske pyntet. Det viktigste er jo at man føler seg fin og vell i det man går i, og at man ikke fryser! Hehe. En bunad er nok ganske mye varmere enn en kjole, men jeg kjører alltid på med varme jakker og strømpebukse med fleece i, og så klarer man seg fint likevel.

Jeg skulle gjerne kjøpt en ny kjole i år også, men har vell kommet frem til at det er bedre å spare de pengene til jentetur i Barcelona og heller bruke en av de 50+ kjolene jeg allerede har. Har dere en favoritt ovenfor?

Vårfavoritter #4

1. Grønn kjole  //   2. Crop top  //  3. Grå T-shorte  //   4. Smykker  //   5. Annanas smykke  //   6. Svart skjørt

 //   7. Rosa genser  //  8. Sko  //   9. Shorts  //   10. Solbriller  //   11. Sekk  //  12. Blå genser  //   

13. Coral skjørt  //   14. Brunt skjørt  //   15. Topp  //  16. Kjole 

På min ønskeliste

 

Tenk at vi allerede er i mai! Tiden går jammen fort, og snart har jeg faktisk bursdag! Jeg er vanligvis den som har ønskelister på størrelse med en hel bok, men denne gangen har jeg faktisk ikke så mange ønsker. I all hovedsak ønsker jeg meg kamera-saker, så altså ganske dyre ting, men her er i hvert fall en liten liste: 

 

 Hybridkamera: Jeg får visst aldri nok av kamera jeg, og i år ønsker jeg meg et lettere kamera som er enkelt å ta med seg rundt, som fungerer utmerket til filming og som gir gode bilder. Olympus E-M10 MKII virker som det perfekte kameraet til akkurat disse egenskapene, så dette kameraet står øverst på ønskelista i år. Derfor ønsker jeg meg gavekort fra NetonNet. 

 Drone: Det virker så kult å kunne få noen skikkelig bra oversiktsbilder/filmer fra alle opplevelser man er på, og da er jo en drone perfekt! Jeg har ingen erfaring med drone fra før, og vet ikke helt hvilken prisklasse man må sikte seg etter? Jeg ønsker meg i hvert fall en der man kan ta litt gode filmer og bilder, og som jeg kan ta med meg på mange flotte eventyr!! 

 Minnekort: Jeg må jo ha et sted å lagre alle disse bildene og videoene, og da trenger jeg flere minnekort! Minnekort går faktisk ut på dato, og nå tror jeg mine begynner å synge på siste verset. De klarer i hvert fall ikke å bære så mange bilder og videoer lenger, som de en gang gjorde... 

  Vesker: Jeg synes H&M har mange fine hverdagsvesker. Jeg ønsker meg en finere ryggsekk, en strandveske og litt mer sånn by-veske. Synes de over var ganske flotte. De finner du her: >strandveske<, >ryggsekk<, >rosa<. 

 Solbriller: Jeg er helt avhengig av solbriller, og for meg er det virkelig blitt en forbruksvare. Man mister dem jo, setter seg på dem, og ja, de blir ødelagt. Dessuten er det gøy å ha litt forskjellige å velge mellom. Når vi skal bo i 6 måneder et sted der man har sol nesten hver dag er jeg helt nødt til å ha noen å bytte mellom. Synes de over her er stilige, her er link: >rosa<, >blå<, >gjennomsiktig<, >gule<, >runde rosa<. 

 Smykker: Jeg får aldri nok av smykker, armbånd, øredobber og ringer. Tilbehør er alltid kult! Synes smykkene over var enkle og stilige, passer perfekt til årstiden vi har i vente! De finner du >her< og >her<

 Bøker: Jeg må jo ha noe lesestoff når jeg skal bruke hver ettermiddag på stranda i hele sommer og høst ;-). Jeg hater å sole meg uten å gjøre noe annet samtidig, og en god bok holder meg med selskap. Jeg har ikke lest noe siden i fjor sommer, så jeg vet ikke helt hvilke bøker som er bra akkurat nå. Noen forslag? Tenkte jeg skulle få med meg min bibliotekar-mamma på litt bokshopping en dag. Bøkene over finner dere >her< og >her<.

 Sommeklær: Alt jeg ser for meg for tiden er ting jeg kan bruke i Spania. Jeg har lyst på nye sommerklær (eks. settet over fra BikBok >her< og >her< og >dongriskjørtet<), >pannebånd< og >caps<. Og så ser jeg for meg denne >ponchoen< på stranda, sammen med >solbrilleetuiet< i hånda. 

 

Vårfavoritter #3

1. Solbriller  //  2. Velvet body  //   3. Jumpsuit  //   4. Langt T-shorte  //   5. Skjørt  //  

6. Trenchcoat  //   7. Body  //   8. Cuba genser  //   9. Cardigan  //   10. Jakke  //  

11. Kjole med hette  //   12. Klokke  //   13. Lommebok  //  14. Body  //   15. Genser  //  16. Selebukse 

 


 

Hei! Har dere hatt en fin første dag etter ferie? Det har i hvert fall jeg! Selv om jeg er veldig trøtt nå etter gårsdagens nattevakt. Ane har vært på besøk i dag, og vi har sittet ute i sola og nytt finværet. Meg og Bjørnar har også vært på en skikkelig handlerunde, og nå føler jeg meg bare superklar for å ta kvelden. Vi kjører på med cheese and cracker monday i dag vi, selv om det er tirsdag, så får Blacklist snurre på skjermen i bakgrunnen, selv om jeg helt sikkert kommer til å sovne før episoden er omme... 

Vårfavoritter #2

1.  Pop-corn T-shirt  //  2. Svart caps  //   3. Kjole  //   4. College jakke  //   5. Lang denimjakke  //  6. Strykemerker 

//   7. Sekk  //   8. Lang kjole  //   9. Beige kjole  //   10. Skinnjakke  //   11. Skjerf  //  

12. Gul T-shirt  //   13. Grønn jakke  //  14. Rød jakke  //   15. Caps  //  16. Oransj jakke

 

Klær fra Nelly, H&M og BikBok

 


 

God påske!  Vi holder på og pakker siste rest, og er straks (håper jeg) på vei ut dørene her. Nå er det tid for påskeferie på østlandet, og jeg gleder meg til noen flotte dager der! Men først: road trip! Håper dere har en strålende start på ferien ♥

Vårfavoritter1. Bomber jakke  //  2. Solbriller  //   3. Shorts  //   4. Skjerf  //   5. Rosa bomber jakke  //   

6. Body  //   7. T-shorte  //   8. Skjorte //   9. Genser 

Bikini Season?


Linker: Grønn bikini  //  Beige bikini  //  Ananas bikini  //  Palme bikini  //  Rød bikini  
 

 

Kanskje litt tidlig å tenke på bikini og bikinisesong allerede? Jeg kom over disse stilige bikiniene fra >denne< nettsiden i dag, og tenkte jeg måtte dele det med dere. Det er jo typisk at man aldri finner bikini når man virkelig trenger det, så hvorfor ikke være litt tidlig ute? Vurderer å bestille meg en bikini eller to fra nettsiden, men har ikke peiling på verken kvalitet eller hvordan siden er å bestille fra. Noen som har erfaring fra dette nettstedet? 

Hvilken likte dere best?

Inspirasjon, kåper

1. Grå kåpe i ull //   2. Beige kåpe  //   3. Rosa kåpe  //  4. Losjakke  //   5. Blå kåpe  //   6. Fluffy kåpe  //   

7. Paris kåpe  //  8. Grønn kåpe  //   9. Dyp blå kåpe  //   10. Rød kåpe  //  11. Vinrød kåpe  

 

I år er jeg på jakt etter en ny kåpe i vinterjakkesamlingen. Det er så fint å ha noen flotte kåper nå som det begynner å bli kjøligere ute, noe man kan bruke sammen med ullstrømpebukser og kjoler, og føle seg litt classy, men samtidig varm. Over har jeg samlet noen av mine favoritter. Har enda ikke funnet den rette, for jeg har noen tanker om hvordan jeg vil den skal se ut. Men den kommer vell flere jakker i butikken etterhvert nå? Føler liksom ikke at vinterjakkene er kommet helt på plass i butikkene enda. 

Hvordan er mandagen deres? Min er egentlig litt tung. Har vært helt utrolig trøtt i dag, men det har nok litt med arbeid i helgen å gjøre. I morgen har jeg heldigvis fri, så da skal jeg prøve å slappe godt av, selv om jeg også har en del ærend da. Håper dere har en flott dag!

 

 

1 genser - 5 antrekk 


Jobbantrekk: Genser //  Bukse  //  Leppestift  //  Klokke  //  Veske  //  Sko 

 


Antrekk til venninnekvelden: Genser  //  Skinnbukse  //  Neglelakk  //  Armbånd  //  Sko  //  Øyenskygge 
 Bursdagsantrekk: Genser  //  Kjole  //  Neglelakk  //  Øredobber  //  Sko  //  Leppestift

 Dateantrekk: Genser  //  Skjørt  //  Smykke  //  Leppestift  //  Sko  //  Veske

 Kosekveld antrekk: Genser  //  Joggebukse  //  Duftlys  //  Leppepomade  //  Sko  //  laptop case


Alle antrekk man kan lage med en enkel strikkegenser eller hva? Håper dette ga dere litt inspirasjon til alle høstens antrekk og anledninger. Jeg er i hvert fall inspirert, og gleder meg til å gå masse med tykke gensere fremover. Genseren jeg har brukt i innlegget kan dere kjøpe hos Nelly.com >her<  for bare 239 (!!) kr. 

Bursdags ønskelista

Nå er det snart på tide å bli 22 år. Jeg må ærlig innrømme at jeg elsker bursdager, og da spesielt min egen. Det er bare noe gøy med det å feire. Og så er det også gøy å ønske seg ting på forhånd, selv om jeg blir aller mest glad for å ha noen å feire dagen sammen med. Gavene betyr ikke så mye, men det er alltid gøy å ønske seg noe, og bursdag er en slik anledning. Selv om jeg ikke får det til bursdagen, tar jeg uansett vare på ønskelistene mine, og sparer opp til ting som jeg har på den etterhvert. Jeg er materialistisk av meg, og elsker nye ting og tang! 

Her er ting jeg ønsker meg denne bursdagen. Noen praktiske ting, og noen ting bare fordi jeg har lyst på. Neglelakk: Jeg ønsker meg nye neglelakker i alle mulige farger. Synes de har fått så mange fine på H&M i det siste, og så er de jo veldig gode også! Her er linker til de det er bilde av over: >Indigo<,  >Maximilian<, >Peppermint< & >Angora<

Mast Volum 2 krølltang: Denne har jeg vell ønsket meg typ hvert år? Tror snart jeg må få fingrene ut og kjøpe den selv. Det er uansett fint å ønske seg det samme flere ganger, for da blir det ekstra gøy når man endelig får tak i det. Denne fås kjøpt >her<. - faktisk på salg akkurat nå (tips til dere som ønsker dere den samme) 

- Leppestifter: Jeg har fått totalt dilla på leppestifter den siste tiden, men har ikke så mange gode. Så nå ønsker jeg meg flere av litt høyere kvalitet, og alle farger er velkomne i klubben. Ønsker meg spesielt noen i litt peach farge, plommefarge og duse beige/rosa farger. Synes det er fint når fargen er såpass sterk at det viser at man har på leppestift. På bildene over er det >denne< og >denne< leppestiften. 

 SpringformJeg ønsker meg springformer i alle størrelser. Jeg har en fra før, men den er fra IKEA og lakken har begynt å flasse av. Ikke så digg i kakene.

Ostehøvel med rillerVeldig spesifikt at den har riller. Har dere merket hvor mye bedre osten smaker da?

- IsskjeeDet må vell alle eie når sommeren kommer?

Kjevle i marmor: Jeg synes det er så vanskelig å finne gode kjevler, men nå har jeg funnet denne i marmor. Jeg synes det er viktig at kjevlen er tung, for da blir det mye lettere å bake med den.

TraktDere aner ikke hvor mange ganger i løpet av disse tre årene jeg har bodd for meg selv at jeg faktisk har hatt bruk for en trakt. Det er faktisk ganske mange. Jeg eier kun en trakt som Mia impro-laget en gang av en brusflaske. Den har funket bra den, men nå har jeg lyst på en ordentlig en. - Kjole: Jeg ønsker meg en pen kjole til avsluttningssermonien på skolen i juni (eventuelt penger til å kjøpe meg en). De over her har jeg funnet >her<, >her< og >her<. Ellers er jo kjoler sånn generelt veldig velkommen. 

Undertøy: Nytt undetøy er virkelig ikke det har jeg prioritert studentpengene mine på de siste årene, men nå er det på tide med en oppdatering etterhvert. Både når det gjelder nye BHer, truser og sokker. BHene over her er alle fra H&M. 

 Turbukse: Jeg ønsker meg en skikkelig turbukse, men har ikke peiling på hvilke som er bra eller ikke. Jeg trenger en som både er vann og vindtett, og den må tåle en del. De to over her har jeg funnet >her< og >her<

- Polaroid kamera: Det virker så gøy å ha, og henge opp masse søte bilder på kjøleskapet. >Dette< har jeg funnet på Ebay. 

- Fargeleggingsbok fra Lonely Planet: Har dere sett den? SÅ utrolig kul! Jeg har sette den på Norli her i Bergen, men fant den ikke på en norsk nettbutikk. Den finnes i hvert fall >her<. 

- Brettspillet HINTJeg har hørt at det skal være gøy, men har ikke prøvd det selv. Jeg synes brettspill er skikkelig morsomt, og håper på mange spillkvelder gjennom sommeren. 

- Sportsbadedrakt: Jeg tenger en ny badedrakt, og vil gjerne ha en med litt farger. Den på bildet er fra H&M- Dill og dall til leiligheten: Så ønsker jeg meg selvfølgelig alt mulig gøy til leiligheten av pynt, bilder, tepper, putetrekk, og ja, alt som kan være med å skape hjemmet vårt. Pyntegjenstander og annet nips er alltid koselig å få. Alt på bildet over er fra H&M home, bortsett fra bildene som er fra Kremmerhuset. 


 

Det var ønskelista for dette året. Ganske mye forskjellig altså, så gjenstår det å se om noen av ønskene blir oppfylt. Hehe. Neida. Absolutt alt av gaver vil bare være en bonus, for mest av alt gleder jeg meg til å feire bursdag hjemme med familie og venner. 

En kjole - seks anledninger


Birkenstocks  //  Caps  //  Mobildeksel  //  Neglelakk  Leppestift  //  Veske  //  Armbånd  //  Smykke  //  Sko  Sko  //  Neglelakk  //  Armbånd  //  Dongrijakke  //  Veske  Veske  //  Øyenskygger  //  Skinnjakker  //  Støvletter  Solbriller  //  Klokke  //  Leppestift  //  Trenchcoat  //  Støvletter  
Neglelakk  //  Sko  //  Øredobber  //  Bomberjakke  //  Sekk  

 

Basisplagg er virkelig gull verdt! Dette er bare noen av måtene man kan style denne enkle >kjolen< på. Plagg som funker både til fest og hverdag er virkelig det beste som finnes, og en god investering! Hvilket antrekk ville du gått for? 

10 hvite ting jeg gjerne skulle eid

10 rosa ting jeg gjerne skulle eid1. Rosa bikini fra Nelly. Salg: 195kr  //   2. Løpesko fra Ellos. Utsolgt.  //  

3. Løpejakke fra H&M. Salg: 150 kr.  //  4. Grapefrukt dagkrem fra Tim Balm. Utsolgt.  // 

5. Mobilholder under trening, i rosa. Utsolgt  //  6. Søt rosa kjole. Salg: 179 kr  // 

7. Hipster fra Björn Borg. Utsolgt.  //   8. NYX leppestift. 95 kr.  //  

9. Pannebånd i rosa fra Nike. 199 kr.  //   10. Bagheera tights. Utsolgt  //  

 

 

 


 

 

Fint med litt sterke farger nå til sommeren, er dere ikke enig? Jeg kunne gjerne tenkt meg alt over her, men kanskje spesielt kjolen og bikinien. Kunne dere tenkt dere noe?

 

10 mint-fargede ting jeg gjerne skulle eid

Lenge siden sist jeg har hatt et slik innlegg. Håper dere liker å få litt inspirasjon på denne måten.
 

1.  Nydelig hverdagskjole  //   2. Peppermynte ansiktsgele fra the balm. Dessverre utsolgt  //  

3. Treningsgenser fra Nike  //   4. Nike circuit shorts. Dessverre utsolgt  // 

5. Genser fra BikBok  //   6. Kubbelys dyppet i mint fra kremmerhuset. 49 kr  //  

7. Salt skrubb fra Ole Henriksen  //   8. Mønsterstrikk. 179 kr.  //  

9. Cherry tørrshampoo. 79 kr.  //  10.  Bukse fra Cubus  //  

  

En del av disse tingene var dessverre allerede utsolgt, men kanskje dere klarte å skaffe litt inspirasjon likevell? En ting er i hvert fall klart: jeg må kjøpe meg noen mintfargede plagg i sommer! Helst en mintfarget kjole ♥ Nå er snart reisen til Cuba i boks, og jeg kan ikke vente med å få bestilt billettene, det er bare noen siste brikker som må falle på plass først. Forhåpentligvis er de bestilt i morgen, og da kan jeg begynne å glede meg på ordentlig! 

Nå blir det middags-date her i heimen med lasagne, vin og filmmaraton. Lørdag på en tirsdag sa du? ♥

 

- Thale Sunniva 

10 gule ting jeg gjerne skulle eid

Playsuit wanties

Nå som sola har skint hele dagen, gleder jeg meg jo bare enda mer til sommeren. Og i hvert fall til varmegradene stiger litt, og man kan gå i lette kjoler, nakne ankler og solbriller dagen lang. Ahh ♥ Et av de deiligste og fineste sommerplaggene jeg vet om er playsuit. Det er jo både super comfy, men ser samtidig like lekkert ut som en flott kjole. Jeg har funnet litt inspirasjon, mon tro om noen av dem dukker opp i skapet mitt når sommeren nærmer seg?


 //  1. Hvit playsuit  //   2. Blomstret playsuit  //   3. Rød-blomstret playsuit  //   4. Svart playsuit  //  5. Blå playsuit  //  

//  6. Mønstret playsuit  //   7. Lyseblå blomstrete playsuit  //   8.  Hvit, langermet playsuit  //   9. lyseblå playsuit  //   10. Rosa playsuit  // 

 

Noen dere kunne tenkt dere?

- Thale Sunniva 

10 grønne ting jeg gjerne skulle eid

Interior

Hvis jeg noen gang skal bruke en del penger på interiør fra skikkelige designere, så skal jeg definitivt ha noe av dette:_ Alt ovenfor er funnet hos room21.no

 

 

- Thale Sunniva 

 

Sko for den kommende våren


 

1. HER  //   2. HER  //   3. HER  //   4. HER  //   5. HER  //   6. HER

7. HER  //   8. HER  //  9. HER  //   10. HER  //   11. HER  //   12. HER

13. HER  //  14. HER  //   15. HER  //   16. HER  //   17. HER 

 

 

 

- Thale Sunniva 

10 ting i sølv jeg gjerne skulle eid1. Lange, trekantede øredobber fra H&M. På salg til 10 kr.  //  2. Metallglobus fra Zara Home. 519 kr.  // 

3. Tettsittende kjole i sølv. Utsolgt.  //   4. 7-pack med ringer fra H&M. 59 kr.  //

5. Bestikk fra Zara Home  //  6. Birkenstock i sølv. 999kr.  //  

7. Genser fra Cubus  //   8. Skater dress. 399 kr.  //  

9. Sølvglitret neglelakk. 59 kr.  //   10. Øredobber fra BikBok. 59 kr.  // 

 


 

Som en liten start på helga, et aldri så lite party-preg over dette her må jeg si. 

 

Noe dere kunne tenkt dere?

 

- Thale Sunniva 

VS wanties

Holy Moly, victoria`s secret har virkelig verdens fineste bikinier! Sitter her og drømmer meg helt bort i alle farger og fasonger, og kan nesten smake saltvannet i munnet og kjenne sanden mellom tærne. 


_Bikini 1, 2, 3

 


_Bikini 4, 5, 6

 


_Bikini 8, 9, 10

 

Åh, jeg har lyst til å klikke hjem alle sammen med en gang! Liker spesielt godt den nr. 8 her. Synes den var så utrolig stilig i rygg-partiet. Nye bikinier får nok vente på seg. Jeg har alt for mange i skapet allerede, og dessuten så er vi jo bare i februar! Litt tidlig for bikinihandel kanskje?

 

- Thale Sunniva 

10 blå ting jeg gjerne skulle eid

10 svarte ting jeg gjerne skulle eid1. Boots fra H&M. 250 kr.  //  2. Utrolig fin sekk fra Nelly. Desverre utsolgt for øyeblikker //

3. Kjole fra Ellos. På salg til 419 kr.  //  4. Badedrakt fra Adidas - utsolgt for øyeblikket  //

5. Nydelig, enkel shorts. 99 kr.  //  6. Kåpe fra BikBok. 299 kr.  //

7. Voluspa crisp champagne. 398kr.  //  8. Fin og søt skulderveske fra Zara. 299 kr.   // 

9. Topp fra Nelly. Utsolgt.  //  10. Svart, stor veske  //  

 


 

Heisann dere! Jeg tror aldri jeg har blitt så påvirket av en forkjølelse noen gang før (eller glemmer man bare?). Jeg har i hvert fall vært helt utslitt de siste dagene, men føler i dag at det begynner å snu rette veien. Nå gjelder det bare å fortsette å tvinge seg selv til å ta det med ro. I dag tror jeg faktisk at jeg skal klare å orke og lage meg middag, og ikke minst rydde litt, noe som jeg ikke en gang orket tanken på i går. Det må jo bety bedring? Jeg ville helst blitt frisk på minuttet, men det tar jo virkelig sin tid med forkjølelser, og med min tålmodighet da! Baah. Vil jo helst springe å trene med alle de andre med en gang! Selv om jeg for øyeblikket blir supersliten av å gå til og fra skolen. Haha. 

Jaja, jeg regner med at jeg ikke er det eneste med forkjølelse på nåværende tidspunkt, eller hva? Høysesong!

- Thale Sunniva 

10 hvite ting jeg gjerne skulle eid

10 røde ting jeg gjerne skulle eid

10 lilla ting jeg gjerne skulle eid

10 svarte ting jeg gjerne skulle eid

10 grå ting jeg gjerne skulle eid1. Nydelig mørk grå strikkegenser. 1795kr.  //  2. Stilig lue fra Nelly. 499kr. //

3. Nydelig grå gradert genser fra Ellos. 399 kr.  //  4.Putetrekk fra Kremmerhuset. Så koselig nå på høsten! 299 kr.  //

5. Stilig treningstopp fra Björn Borg. 399 kr  //  6. Fin grå hverdagskjole. 399 kr.   //

7. Lykt med reinsdyr fra Kremmerhuset. 179 kr.  //  8. Nydelig skjørt fra Cubus. Perfekt til sene middagsdater. 149 kr.  // 

9. Enkel sportsbh fra Cubus. 129 kr.  //  10. Perfekt, mørk grå kåpe. 1499 kr.  //  


 

Noe dere kunne tenkt dere? Jeg har så utrolig lyst på noen nye fine putetrekk, gjerne strikket, som det over her. En ny grå kåpe og et enkelt grått skjørt føler jeg også at jeg må eie i løpet av denne vinteren.

- Thale Sunniva 

10 beige ting jeg gjerne skulle eid

Lenge siden forrige gang jeg hadde et slikt innlegg, men nå er jeg tilbake igjen. Det er jo litt fint med litt inspirasjon? Nå nærmer det seg jo jul også, så kanskje finner dere noen tips til hva dere kan ønske dere utover de neste måndene, via disse innleggene. 


 1. Elefant til pynt fra kremmerhuset. 199 kr.Vet ikke hva det er med meg og elefanter, men jeg har en liten ting for elefantmotiv... //  2. Søt blondetruse. 139 kr  //  3. Teddy jacket. - utsolgt for øyeblikket  //   4. Nude neglelakk. 54 kr -> PÅ SALG!   //  5. Stjerneputetrekk fra Ellos. 79 kr.  //  6. Fin, stor veske fra Zara. 299kr.  //  7. Nydelig neglelakk fra Essie. 149 kr.  //  8. Nude leppestift. 125 kr.  //  9. Strikket genser. 399 kr.   //  10. Pute med verdenskart fra Ellos. Me like! 499 kr. 

 

Noe dere kunne ha tenkt dere? 

Vil gjerne også ha en liten respons på om dere liker disse innleggene?

- Thale Sunniva 

10 rosa ting jeg gjerne skulle eid

Wants from Eshoes

Sponset innlegg


Har dere vært inne på Eshoes før? Her kan dere kjøpe sko fra kjente merker til gode priser. På mange av skoene er det opptil 50% avslag. Det liker vi! Dessuten er det gratis frakt hvis man handler for over 499 kr og rask levering. Her har dere noe av det jeg gjerne kunne tenkt meg herfra:

Jeg kan virkelig se for meg mange av disse skoene med fine sommerantrekk. Nye sommersko er også noe jeg trenger. Jeg er så flink til å ødelegge skoene mine, så jeg burde egentlig kjøpe noen skikkelige sommersko med bedre kvalitet enn det jeg har hatt tidligere år. 

 Og selv om vi ikke liker å tenke på det, så går sommeren fort, og plutselig er det høst. Det er alltid greit å være tidlig ute med høst- og vinterskoene....
 Flere vintersko, blant annet merke bumper, finner dere her: link . Slike bumper sko burde nok i hvert fall jeg hatt, ettersom at jeg sliter litt med knær og bein, så burde jeg nok hatt noen gode vintersko med solid såle og god demping til vinteren... 

 

Alle disse skoene, og flere finner dere på www.eshoes.no

- Thale Sunniva 

10 oransje ting jeg gjerne skulle eid

10 svarte ting jeg gjerne skulle eid

10 lyseblå ting jeg gjerne skulle eid

10 hvite ting jeg gjerne skulle eid

10 gule ting jeg gjerne skulle eid1. OPI gul neglelakk  // 2. Colorsmah - har så lyst på et slikt hårpudder før sommeren!  // 3. Gul treningsjakke // 4. Eos med sitron  // 5. Fin telysholder fra Kremmerhuset  // 6. Nydelig neglelakk i pastell-gul // 7. Fine sommersko fra Ellos  // 8. Fin gul bluse   // 9. Smykke  // 10. Nydelig kjole 

Gult er kult! Noe dere kunne tenkt dere?


 

Nå er jeg på vei hjem til Sandnes for å tilbringe den første delen av påska der. Skrives derfra! Gleder meg til å komme hjem ♥

- Thale Sunniva 

10 rosa ting jeg gjerne skulle eid

1. Utrolig stilig badedrakt/body fra Zalando  // 2. Hårpudder som man kan dip-dye håret sitt med til sommeren. Har helt utrolig lyst på dette før alle sommerantrekkene skal få komme på! // 3. Leppeskrubb som lukter grapefrukt!  // 4. Stilig genser som må passe perfekt til en dongrishorts i sommer  // 5. Kjempefin og søt telysholder fra Kremmerhuset  // 6. Utrolig stilig regnjakke fra Moods of Norway. VIL, VIL ha!  // 7. Fin Dip-dye genser  // 8. Fin fleecejakke  // 9. Rosa støvler som passer til regnjakken // 10. Nydelig topp som må passe perfekt til sommerantrekk! 

_ Trykk på teksten til hvert bilde for å komme til nettsiden hvor dere kan kjøpe disse flotte sakene!

 

20 års dagen min nærmer seg med stormskritt, så det må jo være lov til å komme med noen ønsker fremover. Kanskje blir noe av dette mitt om en måneds tid?

- Thale Sunniva 

Ønsker fra XXL

Når jeg har en storebror som jobber på XXL og får rabatt, er det jo helt klart at han må få en egen ønskeliste med ting jeg ønsker meg derfra. Da blir det jo lettere for han å finne gave til meg også?

Her er det jeg ønsker meg innenfor ulike kategorier:Lilla topp >her<, blå HH >her<, hvit HH >her< og hvit underdel >her<

Genser >her<, Svart fleecejakke >her<, Hvit fleecejakke >her<Lyslilla genser >her<, lilla genser >her<,  grå tights >her<, adidas tights >her<, HH tights >her<, Nike tights >her<


Rosa >her<, Svart >her<, lilla >her<, mørkeblå >her<, lyseblå >her<, peach >her<

 
Matte >her<, hjul >her<, hoppetau >her<, vannflaske >her<

 

 

I all hovedsak ønsker jeg meg masse nytt turtøy og treningstøy. Det er jo så gøy! Alt dere finner over her er ting jeg tenker meg kan være innenfor storebrors prisklasse, noen ting litt dyrere enn andre, men så får jo han også rabatt da. 

 

- Thale Sunniva

Vil ha: Verdenskartmotiv

Alle som kjenner meg godt vet at jeg er helt svak for verdenskartmotiv. Jeg bare elsker det, og vil helst ha verdenskartmotiv på absolutt alt! 

Se disse flotte sakene her da dere!:


Klokke >her<, mobildeksel >her<, sekk >her<, globusdeksel >her<. 

 

I`m in love! Noen som vet om andre steder der de selger ting med verdenskartmotiv? 

- Thale Sunniva

Vil ha: Romwe

I dag oppretter jeg faktisk en ny katogori. For nå som jeg er blitt fattig student har jeg ikke lenger råd til å bare kjøpe hva jeg vil, og dermed må jeg drive mer med "vinndusshopping". Så dette blir rett og slett en liten drømmekatogori fra min side, med ting jeg gjerne skulle eid, men som jeg mest sannsynlig aldri vil, men kanskje noen av dere kan? Jeg vil i hvert fall linke til alt jeg viser dere. Dessuten finnes det jo så utrolig mange nettsider der ute som trenger å bli oppdaget og som det kjekt å undersøke. 

Romwe er en nettbutikk med utrolig mange spesielle klær, kanskje litt spesielt for min stil, men jeg fant noen skikkelig fine saker. Her er det jeg gjerne kunne ønske meg å eie:

 


Verdensrom-motiv ♥ Utrolig kul kjole >her< og skjørt >her<, råkul badedrakt >her< og solbriller >her<


Kamerasmykke >her<, peace ring stor >her<, råtøff eiffeltårngenser >her<, peacering liten >her<


Lange ørerringer >her<, ankerøredobber >her<, ror-øredobber >her<, navy-genser >her<


Nydelig rødt skjørt >her<, stjernering >her<, lange øredobber >her<, uglearmbånd >her<


Veske >her<, uglesmykke >her<, deilig genser >her< og rådyrsmykke >her<
Jakke >her<, stilig smykke >her<, indianerring >her<


Kattesko >her<, smykke >her<, kattegenser >her<, solbriller >her<


Noe dere kunne tenke dere?

 

- Thale Sunniva

 

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av