hits


Videoer

Vlog: Tur til Murcia

 

Jippi! Her kommer en ny liten Vlog fra onsdagen som vi tilbrakte i Murcia. Video er virkelig noe vi har fått sansen for å lage i det siste, så det kommer det nok mer av fremover. Etterhvert skal vi oppgradere med litt mer utstyr, så da skal det bli skikkelige saker! I videoen blir dere med oss en hel dag der vi reiser til byen Murcia her i Spania, og tar en kveldstur i Altea. Fortell oss gjerne hva dere synes. 

Film: Påskeferien 2017

 

Her kommer en liten video fra påskeferien vår. Ser nå i ettertid at det ble veldig mye hund... Haha. Sånn er det når vi har med oss Disney på tur for å møte søskenbarnet sitt Melody for første gang. Vi hadde i hvert fall en veldig koselig påskeferie som startet med å kjøre til Hof for å besøke storebror og svigersøster. Så var vi hjemom en liten tur, før vi reiste til hytta i Sirdalen. Alt sammen får dere se noen små klipp av i videoen. 

Husk å ta på full HD. 

Stemningsvideo fra helga

Husk å ta på HD!

 

God dag, jeg er tilbake igjen fra fjellet! Vi har hatt en deilig og avslappende helg på hytta, og på lørdagen fikk vi virkelig kost oss på skitur. Jeg har virkelig fått sansen for å gå på ski etterhvert, men fy søren så tungt det er! Jeg er sjeleglad for at jeg har fått med meg Disney på laget, for hun drar meg opp alle bakker når jeg begynner å bli sliten selv..., hehe. Jeg hadde egentlig tenkt å filme en god del fra skiturene våre i helga, vi hadde funnet frem magebelte til goproen og all ting! Dessverre sviktet alt som heter minnekort, og ble fullt med en gang. Nå har jeg formatert minnekortene mine så mange ganger, uten nytte, at jeg må vell bare innse at det er på tide å kjøpe noen nye... Dermed ble det altså bare en liten filmsnutt denne gangen, men jeg føler likevel at den viser litt av den avslappende stemningen vi har hatt i helgen. Bilder har jeg også tatt lite av, og slik blir det som regel alltid da jeg er på hytta, jeg tar rett og slett ferie fra alt! 

Video: En helg på fjellet

 

Her kommer endelig en liten videosnutt fra forrige helg som vi tilbrakte på hytta i Sirdalen. Det er ikke så mye, men jeg håper likevel at det vil gi litt vinterstemning. Selv om det var lite snø, så var det jo i hvert fall hvitt på bakken, og bare det i seg selv gir julestemning for min del.

Hva synes dere om at jeg deler litt videoer innimellom? Jeg synes i hvert fall det er veldig gøy å lage, og begynner gjerne å gjøre det litt oftere. Hva vil dere i så fall se? 

Vlog: Henting av valp

 

I dag har jeg mikset sammen en aldri så liten vlog fra turen til Sverige i helga, da vi hentet lille valpen. Husk på at dette er første gangen jeg noen ganger snakker på videoene jeg legger ut her, så vær litt snille med meg da ;-) Synes det er gøy å se videoer på andre blogger, og har lyst til å begynne å legge ut litt flere selv. Hva tenker dere om det?

Her i huset går det bare i leking, spising, turgåing og soving for lille valpen. Og selvfølgelig oss overivrige "foreldre" som jubler av glede hver gang hun tisser ute og ikke i stua. Blir så stolte atte! Haha. Hun er virkelig verdens søteste når hun krabber opp på fanget mitt for og bare kose ♥ Valp er slitsomt, men utrolig, utrolig koselig!

 

Video fra Hjelmeland Spa

Ikke helt heldig med bildet der nei... Hehe. Her er en kort videosnutt fra dagene på Hjelmeland spa. Deilig med en hotell-helg og totalt avslapping. 

Jeg har lyst til å bli flinkere med litt videoer her på bloggen innimellom. Av og til er det jo kjekkere å se ting litt mer live, og ikke bare i bilder. Bra med litt variasjon, er dere ikke enig? 

Film: Fjell- og strandtur

Forrige helg da meg og Bjørnar feiret bursdagen min, brukte jeg anledningen til å filme litt også. På fredagen var det så fint vær og vi utnyttet det med både fjell- og strandtur. I videoen får dere se litt av fjellturen og litt av strandturen. Kanskje det gir et bedre innblikk i dagen vår? Og ikke minst den fine naturen vi er omgitt av. Dere får også ser også hvor kaldt vannet faktisk var, med litt ansiktsuttrykk. Hehe.  Fortell meg gjerne hva dere synes!

Trykk på tannhjulet og bytt til høyere kvalitet på videoen.

Som dere ser er selfie-stangen blitt flittig brukt. Virkelig en god investering. Hehe. 

 

- Thale Sunniva 

Film fra pinsehelgen

Jeg tenkte det kunne være koselig å vise en liten videosnutt fra pinsehelgen som jeg tilbrakte i Sandefjord. Jeg liker i hvert fall å se ting litt "live" og ikke bare i bilder. Føler det gir et mye bedre inntrykk. Vi hadde jo strååålende vær på lørdagen, da vi også tok årets første bad, og på søndagen dro vi til Sverige for litt harry-shopping. Føler nesten at dette ble en aldri så liten sommervideo, for den er full av sol og blomster. Håper dere liker den! 

 


Se gjerne vidoen i HD (mye bedre) ved å trykke på knappen nede til høyre. Da kommer dere inn på vimeo.com og kan se den der.

 

Nå er jeg i gang med siste innspurt før eksamen i morgen. Ønsk meg lykke til! (og fortell meg hva dere syns om videoen også ;-))

- Thale Sunniva 

Film: Påsketur

Meg og lillebroren min var jo, som nevnt tidligere, på fjelltur i dag. I første omgang tenkte jeg å vise dere en aldri så liten videosnutt som jeg har snekret sammen fra turen. Så deilig med en liten påsketur! Dessuten ønsket dere litt flere videoer her på bloggen, så det skal dere få! Jeg tenkte å lage en video fra påskeferien når den er over, men for at den ikke skal bli for lang, får jeg heller dele det opp litt. Her er videoen fra fjellturen vår opp til Dalsnuten, et fjell som ligger rett ved der mamma bor, og som dermed er enkelt å komme seg opp til. 

 

Hva syns dere?

 

- Thale Sunniva 

 

Coming up

 

 

Jeg er snart i mål med redigering av film fra Santorini. Åh, er ikke jeg heldig som fikk reise med denne herlige jenta? ♥

Håper dere gleder dere til å se det ferdige resultatet av filmen. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å vise!

- Thale Sunniva 

A birthday movie

Ettersom at Bjørnar fikk go pro kamera av meg i bursdagsgave på lørdag, måtte vi jo selvfølgelig prøve det ut! Her ser dere resultatet av de aller første filmene med det nye kameraet vårt:

 

- Thale Sunniva 

Storm is coming

 

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av