hits


Santorini

Santorini 2014, the movie

Endelig er filmen fra Santorini klar. Som vanlig er det mye, mye bading og under vann filming. Det er det alltid på mine feriefilmer føler jeg, men så gjenspeiler det jo realiteten også da. Jeg bor jo omtrent i vannet når jeg er på ferie. I hvert fall 2/3 av tiden. 

Jeg måtte laste opp filmen på youtube denne gangen, ettersom at filen ble litt for stor for Vimeo. Så husk å ta på HD da! 

Håper dere liker filmen! Kanskje får dere også med dere en berømt solnedgang i Oia mot slutten.... 

 

- Thale Sunniva 

Teaser før filmen

Måtte nesten bare redigere en liten teaser/trailer før Santorini filmen. Er så morsomt at det finnes slikt i iMovie, så da måtte jeg jo nesten bare prøve. Snart skal jeg også legge ut den skikkelige filmen, for den er ferdig redigert!

 

 

Gleder meg til å vise dere resultatet av hele filmen!

- Thale Sunniva 

Fira

Vet dere hva, at dett er faktisk de siste bildene fra Santorini jeg ikke har delt med dere. Gud, som jeg savner det! ♥ Nå er det bare en videosnutt igjen å redigere, og den tror jeg dere kan glede dere til! 

Her kommer litt bilder fra Fira, i dagslys. Fira lå ca. en 15 minutters busstur fra Kamari. Fira er "hovedbyen" på Santorini, der man finner flest butikker, restauranter og mennesker (kanskje forutenom Oia da). Hehe.


Sjekk den store sommerfuglen da!
 

Det jeg sitter igjen med etter denne turen er: "for et fantastisk gøyal reise, og for et fantastisk fint sted!". Santorini må oppleves!

- Thale Sunniva 


Ved bassengkanten

Har jo fremdeles noen bilder fra Santorini å dele med dere. Hadde helt glemt det av jeg. Synes det passer ekstra fint å dele noen skikkelig badebilder med dere i dag, ettersom at jeg savner både en ferie og litt deilig sol.
Søte Anen min ♥

 

Så skulle vi prøve oss på sånne fancy kaste-håret-i-vannet bilder. Det ser jo kjempenkelt ut tenkte vi...


Haha. Dette var Ane sitt forsøk.

Og her er mitt:

Hahah. Hvem visste at man fikk SÅ mye vann i nesen av dette her? Ser ikke sånn ut når andre tar slike bilder... Hahaha. Viktig å ha det litt morro på ferie også!

 

Vi har da i hvert fall hatt det veldig gøy i bassenget vi, som dere ser.

 

Åh, som jeg savner å være på ferie nå!

- Thale Sunniva 

Kamari Beach

Har enda noen bilder fra Santorini som jeg ikke har vist dere. 

Her kommer litt bilder fra stranden som var der vi bodde i Santorini. Nemlig Kamari Beach. Det var en steinstrand med svarte steiner. Her kunne man leie solsenger nesten over alt på stranden, men det gjorde aldri vi. Vi kjøpte oss bare noen strandmatter som vi lå på. Det var en del vind på stranda, men det var jo bare deilig i de 30-40 gradene. Det gjorde det litt mer levelig å ligge på stranden. Haha.
Klart vann!Se flere bilder fra Santorini i katogorien!

- Thale Sunniva

Oia, santorini

Tenkte å vise dere bilder fra byen jeg kaller selveste postkortbyen på Santorini, Oia. Det er så magisk og fint der. Akkurat som i en film ♥ Det er liksom slik man forestiller seg Hellas. De hvite steinhusene, de blå takene og blå dørene og de rosa blomstene. 

Her har dere et bildedryss:

 

Oia er jo også kjent for sin nydelige solnedgang. Jeg har vist dere noen bilder >her<. Her ser dere litt flere bilder fra restauranten/hotellet vi satt og nøt utsikten fra:

 

- Thale Sunniva 

En kveld i Fira

Her kommer et lite bildedryss fra da vi spiste middag i Fira. Vi fant oss en perfekt restaurant, som lå på toppen av klippen med en perfekt utsikt. Det var helt nydelig!
FOR en by altså ♥ Jeg har tatt en del bilder av Fira i dagslys også, så de kommer også i et eget innlegg.

- Thale Sunniva 

Sunset in Oia

Den siste dagen på Santorini dro vi inn til Oia. Vi dro på ettermiddagen, men vi holdt på å smelte vekk. Det var hele 41 grader ute, så jeg syns virkelig vi hadde all grunn til å bli litt slitne. Haha. Vi gikk rundt og tok litt bilder av selveste "postkortbyen" (de bildene kommer i et annet innlegg), men hovedgrunnen til at vi var der var for å se den berømte solnedgangen. Vi fant oss noen helt konge plasser på en restaurant med direkte utsikt til solnedgangen, bestilte oss en gresk salat og hver vår mytos. Så nøt vi synet sammen med mange hundre andre turister...

Her er et bildedryss:

 

- Thale Sunniva

Perissa, Santorini

På vårt første forsøk på å komme oss til Red Beach (som dere kan se bilder fra >her<) på Santorini, endte vi opp i en helt annen by... Vi fikk nemlig beskjed om at den letteste måten å komme seg til Red Beach på var å ta taxibåt fra Kamari. Så vi satte oss på den første taxibåten vi fant, og forventet oss en lang båttur. Båten kjørte rundt et lite fjell, og plutselig var vi ved en annen strand, som tydelig ikke var Red Beach. "De skal sikkert ha på flere folk" sa jeg, men plutselig ble vi beordret av båten, så stod vi der i vannkanten på et sted vi ikke visste hvor var... Haha.

Etter å ha gått litt rundt og lest på skilt, fant vi ut at vi befant oss i nabobyen Perissa. Så da tok vi like så godt ettermiddagen her. Fin og koselig by.

Her er et lite bildedryss:

 

I Perissa hadde vi skikkelig deilig lunsj. Vi bestilte en tallerken med forskjellige greske retter, med god smoothie ved siden av.

 

Stranda i Perissa var også kjempefin, men ganske lik som den vi var vant til i Kamari. Litt mindre stein var det nok, i hvert fall der vi badet, og det var litt deilig. 

Vi trivdes veldig godt i Kamari, men jeg ser for meg at det er veldig flott å bo i Perissa også. 

- Thale Sunniva 

Hotellområde, Kamari

Tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra området rundt hotellet vårt i Kamari på Santorini. Vi bodde en fem minutters gåtur fra hovedgaten i Kamari. Hotellet vår het Orion Star Hotel, og var ikke mer enn et to stjerners hotell, men vi koste oss kjempemye der! Hotellet var rent og fint, rommet var koselig og bassenget var flott. Hva mer kan vi be om? At frokosten ikke var tipp topp, toalettet ikke spylte ned skikkelig og en ødelagt dusj spiller vell ingen rolle? Haha. Frokosten fikset vi lett med å kjøpe inn mat selv. Vi hadde bakeri og butikk like i nærheten, og kjøleskap på rommet. Dusjen ga vi beskjed om, og fikk nytt dusjhode med en gang. Så her var det service! Og doen... ja, den klarte vi å leve med slik som den var...


Koselig. Ikke sant?

 

Hotellet vår var veldig rolig, med lite folk. Mange gamle mennesker som ikke var til bry i det hele tatt. Det var et lite, rent og dypt (hele 3m) basseng, og ingen barnebasseng, og heller ingen barn på hotellet. Perfekt for oss som bare ville ha det rolig. 

Balkongen som hørte til rommet vårt, lå rett ved bassenget her. Veldig koselig, spesielt på kvelden, med lys i bassenget. 


Et eget lite blogghjørne hadde jeg også på terrassen, ettersom at det var her internett fungerte best. Hehe. 

 Ganske koselig. Ikke sant?

- Thale Sunniva 

Kamari outdoor cinema

Hvis dere noen gang drar til Santorini, MÅ dere besøke utendørskinoen som ligger litt utenfor Kamari! F-O-R en opplevelse! Jeg tror både meg og Ane sitter igjen med dette som en av de beste opplevelsene fra ferien. Det var en helt egen atmosfære og en helt egen stemning.

Siden vi bodde i Kamari kunne vi bare gå i en 15 minutters tid for å komme til kinoen. Her betalte vi noen euro for billettene og valgte selv hvor vi ville sitte. Helt fremme var det en form for solstoler man kunne sitte i, mens resten var vanlige stoler med små bord innimellom. Og bord måtte man jo ha, for på denne kinoen kunne man bestille deilige coktails og mye digg snacks. Ikke værst å kunne drikke en strawberry daiquiri, sammen med en stor boks med popcorn og en flott film. 
På kinoen her spiller de en film i en periode, for så å ha en ny film etter en annen periode. Den dagen vi gikk på kino viste de filmen "Malificent". Har dere sett den? Fy søren for en kjekk film! Den var virkelig utrolig gøy, også i tillegg den stemningen som var rundt det å faktisk være på kino ute. Nei, det var virkelig helt magisk! God film, god drikke, god snacks, varm vind i håret, biler som kjører forbi utenfor, stjernene over deg, den store månen bak lerretet. På denne kinoen er det til og med en 15 minutters pause i filmen, der du kan få påfyll av drikke og snacks og ta deg en tur på toalettet. Er det ikke flott? Nei, rett og slett helt fantastisk!

Hvis man er på Santorini kan man ikke gå glipp av denne opplevelsen. 

Noen som har vært her?

 

- Thale Sunniva

 

Bildedryss fra Red Beach

Tenkte jeg skulle vise dere litt flere bilder fra dagen vi tilbrakte på den røde stranden/ "Red Beach". Det er en kjent strand på Santorini, som ligger rett ved et stort "rødt" fjell. Stranda er full av røde vulkansteiner, og turister selvfølgelig... Haha. På santorini kan du bade på både red beach, white beach (som begge ligger ved byen Akrotiri) og black beach (som var stranda der vi bodde, i Kamari). 

Vi likte den røde stranda veldig godt. Det var annerledes og veldig fint der. Litt for mange folk da, så vi var der bare noen timer.

Her kommer et bildedryss:

 

For å komme oss til Red Beach fra Kamari, måtte vi først ta bussen inn til "hovedbyen" på Santorini: Fira. Uansett hvor du skal på Santorini med buss, må du først ta buss til Fira, for så å skifte buss. Så fra Fira tok vi bussen videre til Akrotiri. Derfra igjen gikk vi i ca. 10 minutter for å komme oss til stranden. Det gikk også små taxibåter.

 

Hvis du noen gang drar til Santorini, vil jeg absolutt anbefale å besøke Red Beach. Det er virkelig en spesiell strand, som er verdt å få med seg.

- Thale Sunniva 

By the pool

Litt bilder fra dagen i dag som vi, stort sett, har tilbrakt i bassenget. Det har vært 40 grader i dag, så da orker man ikke så mye annet.

Nå skal vi ut å spise middag, før natten skal tilbringes i Fira.

- Thale Sunniva

Fira for some food

God kveld!

Her i Santorini er vi øyeblikk på vei til byen Fira. Dette er nabobyen våres, og ligger bare en liten busstur unna. Den er mye større og med flere mennesker og mye fint å se på.

Vi har vært i Fira to dager tidligere. Bussystemet her er nemlig slik at man alltid må ta bussen inn til Fira, før enn kan bytte buss for å komme seg til en av de andre byene. Så vi har hatt både en kveld med litt skikking og handling i Fira, og i går hadde vi en veldig god lunsj der.I morgen er planen å dra inn til Oia. Det er den byen som de fleste har sett bilder av fra Santorini. Gleder meg til å se den berømte solnedgangen!

Vi skrives mer senere. Et innlegg fra utendørskinoen er også på vei. Fy søren for en opplevelse! Men mer om det senere...

- Thale Sunniva

Red beach

Hei kjære dere! Vi koser oss fremdeles veldig på Santorini! I dag har vi vært på "Red Beach", en strand, som navnet tilsier, som består av røde vulkansteiner. Det var utrolig kult der, og veldig gøy å ha vært der! Nå i kveld skal vi på utendørs kino! Gjett om vi gleder oss! Nei, åh, vi koser oss!

Flere bilder fra red Beach skal dere få se når jeg kommer hjem!

 

- Thale Sunniva

Bildedryss fra den føste dagen på Santorini 

Her kommer litt flere bilder fra i går. Vi har det fremdeles helt supert her på Santorini. Sola, maten, varmen, bassenget, drinkene, folkene, vi elsker det!


- Thale Sunniva

På Santorini!!!Vi er fremme på Santorini!! Gjett om vi koser oss da?

 

 

 

 

 

Vi har hatt en veldig fin dag her på Santorini med bading, god mat og soling. Nå skal vi snart ta turen inn til Kamari sentrum for å spise en god middag. Så er vi veldig klar for en ny flott dag på denne fantastiske greske øya i morgen!

Internettet her er veldig av og på, men skal prøve å få oppdatert dere litt innimellom. Det blir foreløpig ikke så mange bilder, men det kommer det også!

- Thale Sunniva

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av