hits


Mallorca

Tre uker igjen

I dag er det tre uker til jeg befinner meg på Santorini sammen med Ane♥  Må ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til ferie!

 

Akkurat nå er det jo veldig fint vær her hjemme også, men det er jo alltid deilig å komme seg litt bort. Forhåpentligvis blir det regn her hjemme den uka vi er på Santorini. Hehehe. Jeg gleder meg i hvert fall veldig, og teller ned dagene til ferie!

Men først: i morgen har jeg fri, og dermed skal denne søndagskvelden nytes til det fulleste. Det er jo fremdeles 30 grader ute! Vi har invitert noen venner på middag, og senere skal vi ta oss en dukkert i sjøen. Norsk sommer ♥

- Thale Sunniva 

Film fra Mallorca

Her kommer en liten filmsnutt fra turen vår til Mallorca tidligere denne månden. 

 

 

- Thale Sunniva 

Bildedryss fra Mallorca

Her kommer min siste oppdatering med bilder fra Mallorca, med mindre jeg deler noen av bildene som de andre jentene tok også. Vi hadde virkelig en flott uke, selv om vi brukte mesteparten av tiden på å øve til eksamen. Det fungerte virkelig utrolig bra å dra til varmere strøk for å øve. Skifte litt miljø. Jeg tror absolutt at jeg kan gjøre dette til en tradisjon! 

Det ble mye gratis champangne på oss nede i Mallorca. Bartenderene var flinke til å gi oss de såkalte "champagne ticket". Hehe. 

Emilie og Solveig som jeg reiste med

 

Da vi tok flyet tilbake fra Mallorca fikk vi med oss et skikkelig tordenvær over Frankrike. Har dere opplevd det fra fly noen gang? Det var skikkelig kult! (og litt skummelt...)

 

I løpet av uka skal jeg dele filmen jeg har laget med dere også!

- Thale Sunniva 

Blått hav, blå himmel

God morgen! 

I dag kjører jeg på med enda litt flere bilder fra den koselige turen vår til Mallorca. Det eneste som står på planen min denne lørdagen er at jeg skal passe på min kjære niese, Ida-Sophie. Det blir koselig! Deilig å ha en litt avslappende helg uten noen spesielle planer. På mandag begynner jeg jo i sommerjobben, så da blir det fullt kjør fremover.


 

Litt av det som lå rundt hotellet vårt:


Se så fint!

 

Åh, for noen herlige dager vi hadde!

Vi skrives igjen senere i dag.

- Thale Sunniva 

Kongen av Mallorca

Uff, føler det er en stund siden jeg har fått tittet skikkelig innom her. Jeg er kommet hjem til Sandnes, og her er det fullt kjør. I går og i dag har jeg vært på kurs på sykehuset, slik at jeg er klar for å starte i sommerjobben på mandag. Bjørnar er i tillegg kommet hjem, ny operert, noe som gjør at jeg må være litt sykepleier for han også. Jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig klar for helg nå!

Men først: her kommer det litt bilder fra Mallorca. Endelig! Savner sola og bassengkanten allerede ♥ 


Emilie og Solveig på flyplassen

 

Utsikt fra hotellrommet (kan vell forstår hvorfor vi var fornøyde?):

 

Og siden vi faktisk var på en studietur, var det klart vi brukte kveldene på å studere (*flinke piker*):

 

Hver morgen våknet vi klokken 7:00 og begynte å lese. Da satte vi oss ut på terrassen til denne utsikten:

 

Vi hadde hotell med all-inclusive, og jeg tror vi omtrent levde på appelsiner på denne turen. SÅ gode!

 

Savner sola ♥

Vi skrives mer senere! Og flere Mallorca-bilder kommer også etterhvert. Til og med en aldri så liten videosnutt er å vente.

- Thale Sunniva 

Hjemme fra Mallorca

God tirsdag!

Jeg er tilbake fra Mallorca og klar for siste innspurt før eksamen. Vi har hatt en kjempefin reise, og nå begynner jeg å føle meg ganske så forberedt til eksamen. Kjekt å se at det har vært såpass mange som har tittet innom mens jeg har vært bortreist, selv om det har vært ganske så stille her inne. 

Jeg har selvfølgelig tatt en del bilder mens jeg har vært på ferie, og til og med filmet en god del. I dag skal dere få en liten forsmak, så kommer det mer etterhvert. Frem til torsdag må jeg nok fokusere på eksamen, men etter den er jeg klar for å komme tilbake igjen for fullt!

 

Flere bilder skal jeg dele med dere etterhvert, men nå blir det først og fremst fokus på eksamen. Sommerferien er like rundt hjørnet!

- Thale Sunniva 

1 uke

I dag er det bare en uke til vi drar til Mallorca for å øve til eksamen. Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som jeg er superstressa for alt jeg burde få gjort. Her gjelder det bare å puste dypt og ta en ting av gangen tror jeg. 

Siden jeg har så mye på planen den kommende uken, har jeg allerede begynt pakkingen så smått. Jeg reiser mest sannsynlig vekk i helgen, så alt burde egentlig være ferdig pakket før fredag. Håper på å få pakket litt hver dag, så skal jeg nok komme i havn med det også!

 

Måtte bare finne noen bilder fra wehearit også fra Mallorca:


 

Nå gjelder det bare å få fullført denne uken med øving til eksamen, så er jeg klar for å reise ned i varmen for å øve enda mer. Åh, jeg gleder meg!

- Thale Sunniva 

#YOLO

Vet dere hva jeg gjorde i går? Bestilte sydentur.... Til Mallorca. Om mindre enn to uker. En uke før eksamen. Med to kjempesøte jenter som jeg egentlig ble kjent med for kun to uker siden. Hva da YOLO? Haha. Jeg er så gira!

På mandag hadde vi en samtale som gikk omtrent som dette:

Meg og Emilie: Det er sykt billig å handle i USA
Solveig: Jeg har lyst til å dra på ferie *begynner å lete etter ferier*...... Det er billige billetter til syden en uke før eksamen. Hvorfor ikke bare lese til eksamen i syden?
Meg og Emilie: Vi er med!
En dag senere: flybilletter og hotell er kjøpt og betalt!
Rett etter en av våre to eksamener, setter vi tre oss på et fly til Mallorca. Her skal vi pugge, lese og øve til eksamen i en hel uke. I sola. Før vi tar flyet tilbake til Norge igjen, to dager før eksamen. Istedenfor å øve til eksamen i hybelen, tar vi altså med oss skolebøkene for å lese på stranda og ved bassengkanten...
 

Fokuset vårt skal være eksamen og ingenting annet. Derfor har vi all inclusive på hotellet, og skal rett og slett bruke hele dagen på å slikke sol og pugge, pugge og atter pugge + spise masse god mat da...

Jeg har troa på at dette kan gå kjempebra!

Jeg har bare en ting å si, og det er YOLO! For et kick man får av å gjøre ting som dette! Jeg har supermye energi, og føler meg bare så.... levende!

 

- Thale Sunniva

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av