hits


KRETA

Film: Kreta, sommeren 2012

Bare nesten et år for sent.... Haha. Her kommer videoen fra Kreta i fjor sommer. Jeg beklager på forhånd, på mine egne vegne, for at jeg er så tullete av og til... 

Her er videoen: 

 

>HER< kan dere lese mer og se bilder fra turen på Kreta. 

- Thale Sunniva 

Hjerteformet iskrem, jumbo og en perfekt avslutting (den siste dagen på Kreta)

Nå skal dere få de siste bildene fra Kretaturen. Den siste dagen, var som alle de andre, helt perfekt! Været var varmt og vi badet masse og lenge i bassenget. I tillegg gikk vi en aldri så liten iskremtur litt nedover mot Chania. Vi kjøpte hjerteformet iskrem og sjokolademoussekake to go. Også var vi innom noe vi trodde var en gigantisk lekebutikk, men som viste seg å være mer enn bare leker. Noe som resulterte i at det ble brukt rundt 50 euro her også... Hehe. 


Fin, ikke sant?


Her kjøper jeg kake til oss! Yummy!

 

Kveldens middag ble på en av restaurantene i nærheten før vi gikk over til nabohotellet for å tilbringe den siste kvelden vår. Der ble det gode drinker, masse hyggelig prat med bartenderen JaniBanani og vi fikk en ny, svensk venn. Den siste kvelden var super!


Brownie dessert


Helene fikk fine blomster i håret som vi ga videre til bartenderen. Slik at han kunne huske oss.Litt sydenstemning av dette bildet eller? Paraplydrinker ♥ Watermelon, Pina Colada, Amaretto, Mojito, Sex on the Beach


Verdens beste bartender!

Dagen etterpå måtte vi si hadet til Kreta og sette oss på flyet hjem til et nokså kaldt Norge.

 

Tusen takk for en flott tur Helene ♥

- Thale Sunniva

Øyenstikker, svømmebasseng, saltvann, is, laaaang gåtur og en skikkelig skrulle! (Kreta, dag 6)

Den 6 dagen vår i Kreta gikk det plutselig opp for oss hvor liten tid vi hadde igjen, derfor ville vi få mye ut av denne dagen! Det startet med litt bading i nabobassenget, for så å gå langs stranda og kjøpe is. Senere mot ettermiddagen måtte vi ta ut penger, og siden den nærmeste minibanken ikke fungerte, måtte vi gå laaaaaangt for å komme til den neste (noe vi lærte etterpå at vi egentlig ikke hadde trengt...). 


papegøyene som bodde rett utenfor hotellet og plystret på oss hver gang vi gikk forbi.
Hahaha, Helene drukner!


Oreois. Kjempegodt!

 

Så var det lunsjtid:


Fylt pannekake


Se på denne søte jenta da!


Jeg ble litt destruktiv og ødla hele duken, ettersom at regninga aldri kom.
Litt solbrent på nesa? Haha


Også begynte vi på den lange og varme, men fine, turen vår.


Nyedeligste jenta jeg vet om ♥


 

Vi ble så varme på denne turen, at vann var virkelig vår beste venn. 


En smule varm...

Solbrent sier dere?

Men hvis dere synes at jeg ser solbrent ut. Se hvordan denne tutta så ut etter gåturen:

"Æ tenkte at æ får jo aldri farge uansett, så æ gadd ikke å smøre mæ"Hahahaha. Tomat!! 

 

På kvelden reiste vi på nabohotellet der det var et "one - man - show". Det var en mann som absolutt ikke kunne synge, som sang til playback mens han skiftet på kostymer. Det var veldig morsomt i begynnelsen, men etter to timer ble man litt lei kan man vell si....Fint på kvelden på nabohotellet


Spesielt?

Det var i hvert fall en veldig minnesverdig dag ♥

- Thale Sunniva


Savner litt tilbakemeldinger fortiden folkens.  

Santorini (Kreta, dag 5)

Tirsdagen på Kreta tok vi turen til Santorini, en øy utenfor Kreta. Vi tok en liten ferge i 3 timer, noe som ikke var så kult for båtsyke meg. Det gikk heldigvis helt fint. Fremme på Santorini var vi innom de to største byene, så på de søte husene og reiste ut til vulkanøya for å bade. Det var en ekstremt slitsom dag, det var både varmt og mye å gjøre hele tiden. Vi fikk så vidt tid til å spise! Haha. Men kjekt var det jo.


Vi måtte stå opp tidlig, tidlig om morgenen for å ta taxi til havna vi skulle dra fra. Da fikk vi med oss den vakre soloppgangen!Nydelig, ikke sant? 

Også kom vi frem til Santorini, og der var det like fint som det vi hadde sett på bildene.
 

Så reiste vi med en seilbåt ut til vulkanøya.


Vulkanøya. Her badet vi i en lagune med skittent, ekkelt oransje vann fra vulkanstein. 


Også reiste vi hjem igjen med ferga. Denne gangen ble vi flyttet fra det vi trodde var gode plasser, til V.I.P plasser. Det var fantastisk bra!


Her ble vi flyttet til. Helt ok.


Store seter.

 

Vi var ikke hjemme i Agii Apostoli før midnatt. En veldig bra dag, men utrolig slitsom, stressende og varm!

- Thale Sunniva

Shopping, villkatter og fest (Kreta, dag 4)

Vår fjerde dag i Kreta ble brukt til en skikkelig shoppingdag i Chania. Vi ble overrasket over hvor mange flotte butikker som var der, blant annet Zara, Pull&Bear og Bershka. Alt nytt kan jeg vise dere senere, for jeg fikk jammen meg svidd kortet litt og kom hjem igjen med masse fint! 

 

Etter shoppingen var vi ganske utslitt og derfor ble det bare bading og is på hotellet. 

Så ble det kveld og vi gikk ut for å spise på en restaurant i nærheten. Etterpå gikk vi på "fest" på nabohotellet. Det var en fest for alle gjestene, med dans og musikk. Danserene fikk med all publikum i dansen for å lære oss gresk dansing. Det var utrolig kjekt, utrolig varmt og utrolig slitsomt! hehe.

 

Det var en fantastisk bra dag, og en fantastisk bra kveld det.

- Thale Sunniva

Klorvann, varme og restaurant langs sjøen (Kreta dag 3)

Søndagen i Kreta ble bare brukt til å slappe av. Dagen tilbrakte vi i bassenget og med en liten gåtur til "sentrum" av Agii Apostoli for å spise lunsj og kjøpe is. På ettermiddagen badet vi enda mer i bassenget, helt til vi gikk og spiste på en restaurant som lå langs sjøen. 


Det koselige hotellet vårt (som jeg skal vise flere bilder av i eget innlegg)


Slik fant dere oss i bassenget hele tiden, med vollyballen.
Agii Apostoli er nydelig, ikke sant?

- Thale Sunniva


Shopping, gåtur, solbriller og cocktails (Kreta, dag 2)

Her får dere et lite bildedryss fra vår andre dag på Kreta. Da tilbrakte vi dagen på stranda og ettermiddagen i Chania. Vi hadde egentlig håpet på litt shopping, men butikkene stengte visst veldig tidlig. Så det ble bare litt handling på de butikkene som var åpne. I jakten på å finne de åpne butikkene, klarte vi selvfølgelig ikke å finne veien tilbake til bussholdeplassen, så vi endte opp med å gå tilbake igjen.


Hele blekksprut i butikkenDe superkule solbrillene våres


Matchende ringer til solbrillene. Haha. Vi fikk ringene da.Vi ble sjeleglad når vi endelig fant frem til et sted vi kjente igjen. Etter en laaaang gåtur. 


 

På kvelden spiste vi på restaurant. Pizza, banansplitt og cocktails. 


Vi fikk fiken på restauranten


 

- Thale Sunniva

Fly, sol, varme, strand og solnedgang (Kreta dag 1)

Den første dagen på ett nytt sted, er alltid helt fantastisk, og der var Kreta intet unntak. 


Veldig spendte på Sola flyplass tidlig fredagsmorgenNoen snapshots fra bussturen til hotellet. Her er vi kommet frem på hotellet. Jeg skal vise dere flere bilder av hotellet og leiligheten i et eget innlegg.

Etter at vi hadde pakket litt ut og koste oss nede ved bassenget var det tid for lunsj og et ettermiddagsbad på stranda.

Alkohol får man tydeligvis etter hvert måltid i Kreta
Også gikk vi på sunset beach og så på den fantastiske solnedgangen.


Vakkert. Ikke sant?

Den utrolig lange dagen ble avsluttet på en restaurant under et flott ferskentre også videre på bamboo bar.

Som dere kanskje ser, så var den første dagen vår helt perfekt! ♥ Håper dere gleder dere til flere bilder fra resten av uka.

- Thale Sunniva

En forsmak på Kreta

Da var vi kommet hjem igjen til kalde Norge, med bedre nettforbindelser. Framover kommer jeg til å legge ut masse bilder fra turen vår til Kreta, som er noe av det kjekkeste jeg har vært med på noensinne! Helene er virkelig verdens beste reisekompis ♥

Her skal dere få en liten forsmak på noen av bildene:

 

Åh jeg savner det ♥ Gled dere masse til Kreta innlegg framover. Dette blir gøy!

Men nå er det veldig slutt på ferien, for i kveld skal jeg på jobb igjen. So long summer holiday 

Nå begynner i hvert fall de vanlige bloggerutinene igjen med to eller tre innlegg til dagen. Så jeg håper dere vil følge med litt igjen nå. 

Har du gjort noe kjekt den siste uka?

- Thale Sunniva

Oppdatering fra Kreta

Vi lever! Hehe. Vi har ikke fått til internettet før i dag, og derfor har det ikke blitt noen oppdatering før nå.

Her i Kreta er det varmt, og koselig og rett og slett bare super herlig! Dagene har foreløpig gått til stranda, bassenget og utforskning. Nettet her er veldig tregt, derfor får jeg ikke lastet opp så mange bilder. Jeg kommer selvfølgelig sterkere tilbake når jeg kommer hjem igjen med masse bilder! I mellomtiden får dere klare dere med litt korte innlegg (også noen forhåndsskrevne) og få bilder. Vi vil jo få mest utav dagene her nede ♥

Hva skjer hjemme i Norge?

Tilbake til bassenget igjen! Jeg sitter her ute i 30 grader, litt gjemt i skyggen og hører på lyden fra sirissene. 

- Thale Sunniva

Klar til Kreta!Nå begynner vi å bli veldig glad for å ta turen til Kreta. Begge koffertene er pakket, og aftersun og ny kjole er kjøpt inn. 

 

Kos dere hjemme i drittværet suckers!!! Vi drar mot varmere strøk. 

 

11 timer til vi skal være på flyplassen ♥

- Thale Sunniva

Sol, strand og 30 grader

På fredag tar jeg jammen med meg kofferten igjen og reiser til Kreta sammen med verdens beste Helene ♥ Jeg har jo nettopp kommet hjem, og allerede nå må jeg begynne å planlegge min neste sydenferie. Det skal bli utrolig kjekt da! 

Se på været vi skal ha da! Dette kan jo ikke bli noe annet enn bra ♥ Og varmt...  Vi har også tenkt oss på en utflukt den ene dagen, til Santorini (de hvite husene med blå tak på bildet over). Gleder meg kjempemye! I over imorgen kommer Helene til meg, og da begynner turen å nærme seg veldig!

Skal du reise noe mer i sommer? Hvor?

- Thale Sunniva

Sydentur

Da var den første ferieturen til i sommer bestilit. Den skal tilbringes med verdens herligste jente (les: Helene) på Kreta!!! Gleder meg! Vi to, i en uke med sol og varme, bading og shopping. Aaaaaah ♥

 

Dette er finingen jeg skal reise med:

 

Vi skal bo her:Og dette vil være omgivelsene rundt oss i 7 dager:

Gleder meg sånn!! ♥

Har du bestilt reise til i sommer? Hvor?

 

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av