hits


Jul i Europa

Video: Roadtrip i Europa, i desember

Video fra Roadtrip Spania -> Norge. Husk å ta på HD!

 

Hei og god onsdag!  Da vi var på hytta i forrige uke fikk jeg endelig tid til å redigere film fra kjøreturen vår fra Spania til Norge i desember. Vi hadde en helt fantastisk tur, og fikk opplevd mye, selv om det egentlig bare var en tur for å komme seg hjem. Vi besøkte noen byer underveis som ga oss skikkelig julestemning, og derfor skulle jeg jo egentlig delt denne videoen med dere i desember. Det ble det dessverre ikke tid til, men litt jul må da være lov enda, eller? Jeg håper i hvert fall dere får et inntrykk av reisen vår, og så må jeg bare beklage for en heeel del fjasing og tulling i løpet av videoen. Tidlige morgener og sene kvelder fører til et tullete kjærestepar, og dere aner ikke hvor mange timer jeg har sittet og klippet bort tull fra denne videoen (spesielt den siste dagen da vi venter på ferga til Danmark, da var vi jo så glade for at vi skulle hjem!). Litt tull må til, det var jo slik vi hadde det på turen, og jeg håper dere synes videoen er gøy ♥ Jeg sier som mange ganger før, video er virkelig gøy å holde på med, men bare synd at det tar så mye tid i redigeringen. Slik som med denne, som jeg jobbet med i over tre timer non stop, og resultatet er en elleve minutters film. Håper på å få til flere filmer fremover, vi har jo fått oss et nytt videoredskap også, som vi dessverre ikke har fått tatt skikkelig i bruk enda. 

Ha en fin onsdag! 

Christmas in Hamburg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og velkommen tilbake (til meg selv, hehe). Jeg må jo bare beklage fraværet nå i desember, men det har virkelig vært den travleste måneden noensinne. Heldigvis med kjekke ting, for det meste, men likevel veldig travelt. Det skal faktisk bli godt med januar og hverdag igjen. Jeg regner med at dere ikke har merket så mye til fraværet uansett, for hvem er vell ikke travel og opptatt i desember? Det er vell ingen som har tid til å lese blogg da uansett.. Jeg jobber i disse dager, men skal ha fri til helgen og nyttår. Det blir bra! Vi skal arrangere nyttårsfest, med masse fine venner ♥

Over til bildene i dette innlegget, de er fra Hamburg. Da vi kjørt fra Spania og gjennom Europa hadde vi en natt her i Hamburg. Utrolig flott by, der man virkelig kunne få den rette julestemningen. Absolutt en by å besøke før jul. Her var det masse lys, koselige boder som solgte både gaver og masse deilig mat. Bratwurst og øl solgte de nesten over alt, og så disse deilige vaflene på pinne da! Jeg tar meg gjerne en tur til Hamburg på en før-juls-tur en annen gang, her får du shopping og storbyliv på sitt beste. 

Håper dere har hatt en fin jul så langt, og at romjulen behandler dere bra!  Jeg savner romjulen som jeg hadde da jeg gikk på skolen, pysj og Harry Potter dag ut og dag inn... Hehe ♥

Christmas in Strasbourg

Hei og god kveld! I dag har vært en skikkelig flott dag fylt med masse julestemning, og da passer det jo godt å dele noen flere bilder fra "the capital of Christmas": Strasbourg. Midt i byen stod et stort juletre, som visst nok skal ha et nytt tema hvert år. Nydelige lys, og skikkelig julestemning på torget der treet stod. 

Vi har pyntet til jul, hatt Stian på besøk, vært på middagsbesøk hos mamma OG vært på julekonsert i dag. Så søndagen har vært innholdsrik for vår del. Nå er vi klar for å avslutte denne uken med litt serie og avslapping før vi tar kvelden og lader opp til ny uke. Jeg føler at vi har vært hjemme i Norge flere uker allerede, men det har vi jo ikke. Det skjer så mye gøy nå i desember, og nå er jeg klar for en ny og innholdsrik uke. 

Christkindelsmärik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh ♥ Se på disse bildene fra julemarkedet i Strasbourg da! Hvis ikke det gir litt julestemning, så vet ikke jeg. De hadde så mye godt i de forskjellige bodene, mye man kunne ta i hånda å spise/drikke med en gang, men også gaver til å gi bort. Dessuten var det flere boder som solgte ikke-spiselige ting som klær, lys, smykker, julepynt og lignende. Virkelig en fantastisk opplevelse ♥ 

Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å være hjemme igjen. Det blir nesten som å banne i kirken, men jeg har faktisk savnet regnværet litt... Det passer meg faktisk ganske godt å komme hjem til storm og regnvær. Finne frem tøflene, fyre i peisen og drikke kaffe i den deilige sofaen vår, de små tingene som jeg har savnet mens vi har bodd borte. Jeg pakket ut av esker i hele går, og har faktisk gangsperre i både rygg og armer i dag, haha. Nå begynner det virkelig å ligne på leiligheten vår igjen, og til helgen skal vi få det fint, ryddig og koselig her. Må bare en liten tur innom IKEA først ;-) 

Håper dere har en fin torsdag, og at dere snart er klar for helg! 

The Capitol of Christmas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke for ingen grunn at Strasbourg blir kalt for julehovedstaden. Bare se på disse bildene da! I byen har de hele ti forskjellige julemarkeder i desember, og gatene er fylt med lys, lukten av jul og god stemning over alt. Det var rett og slett en helt magisk atmosfære å gå rundt i denne byen, og da det i tillegg begynte å snø var stemningen satt ♥ Det var en kald, men likevel helt fantastisk opplevelse! FOR et sted! Her kan jeg tenke meg å dra hver eneste jul fremover, for jul det kan de i Strasbourg altså. 

Vi er tilbake i Norge igjen. Det var helt fantastisk å sove i sin egen seng, i egen leilighet,  i går kveld etter en lang, lang reisevei. I dag er det utpakking som gjelder, og alt vi hadde med oss fra Spania er faktisk på plass i skapene allerede. Nå gjenstår det bare 20 esker med ting som vi pakket ned mens vi hadde leieboere her. *Puhh!*. Det er vell bare å sette i gang. Vi skrives senere! 

Lyon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei og god kveld! Vi er kommet oss hele veien til Tyskland, og befinner oss nå i Hamburg. Vi har vandret litt i byen og kikket på julemarkedet, men nå er vi straks klar for å ta kvelden. Vi må tidlig, tidlig opp i morgen for å rekke fergen fra Danmark til Norge, og så befinner vi oss plutselig hjemme. Åh, som jeg gleder meg! ♥ Men før den tid må jeg nesten vise dere noen bilder fra Lyon, faktisk de eneste bildene vi tok. Litt trist, for i Lyon var det skikkelig fint, men kald vind og regn gir enn ikke akkurat lyst til å ville ta opp kameraet. På vei fra Andorra til Lyon kjørte vi gjennom landskapet som dere kan se på det øverste bildet, skikkelig winter wonderland! Da vi kom inn til sentrum av Lyon fant vi dette flotte parisehjulet som skiftet farge hvert eneste minutt, noen ganger i flere forskjellige farger og også blinkende. Virkelig flott! I gatene var det også pyntet med masse røde lys, og på tross av det kalde været ga det en koselig og varm stemning i hele byen. Jeg kunne absolutt tenkt meg å besøke Lyon igjen en annen gang. 

Vi får komme oss i seng, men vi skrives fra båten i morgen om jeg får til litt internett! 

Christmas lights

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

God morgen og god første søndag i advent fra Lyon! Vi kom hit ganske sent i går kveld etter en lang biltur med utfordringer som snø og voldsom vind. Vi tok en tur til sentrum, hadde en liten matbit og dro rett til hotellet igjen. Derfor har vi ikke fått se så mye av Lyon, men slik måtte det bare bli. I dag går turen videre til selveste julehovedstaden Strasbourg. Åh, som jeg gleder meg! Vi bestemte oss faktisk for å droppe og kjøre innom Sveits, for å få en litt kortere kjøretur i dag og for å ha mer tid i Strasbourg. Gleder meg! I dag blir det en skikkelig juledag ♥ Håper det er litt slik som bildene over, som er fra Andorra. Det var så mye fine julelys der!

Nå skal vi spise frokost, så skrives vi fra Strasbourg!

Andorra La Vella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er ikke hovedstaden her i Andorra bare utrolig vakker? Så mye flotte julelys og koselige gater ♥ Mens vi gikk i gatene i går begynte det å snø, og da fikk vi begge to skikkelig julestemning. Kalde på føttene og i hendene, men likevel så lykkelige på grunn av litt lys og julepynt. Vi var så slitne i går og etter en burger i senga og et bad i badekaret la vi oss allerede klokken ti, og dermed føler vi oss klar og uthvilte til å kjøre nå. I dag våknet vi opp til masse snø på veiene. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøre gjennom Andorra og over til Frankrike, men nå tar vi heller turen tilbake til Spania og over grensen. Viktig å være trygge på veien, og vi tar ingen sjanser. Vi har uansett besøkt Andorra, og det angrer jeg virkelig ikke på, for her var det fint! Ønsk oss lykke til på ferden vår videre til Frankrike.

Vi snakkes fra Lyon neste gang! 

Fremme i Andorra

Ser dere snøen? ♥

 

Hei og god kveld fra Andorra! Vi kjørte avgårde rett etter nattevakten i dag morges og sa hade til både jobb, leilighet og resten av livet vi har hatt i Spania dette halve året. Det føles veldig rart, og egentlig tror jeg ikke det har gått helt opp for meg enda, at vi ikke skal tilbake igjen...

Vi har forflyttet oss lenger nord i Europa, og kjørte faktisk ut av Spania allerede i dag. Vi ankom Andorra, det lille landet mellom Spania og Frankrike, i fire-tiden i dag. Etter litt avslapping på hotellet gikk vi ut for å kikke i gatene her, og for et koselig sted! Masse julelys og koselig stemning. Virkelig et perfekt sted å tilbringe 1 desember! Dessuten snør det her og er iskaldt *brr*, og det hører vell julen til? Jeg er utrolig glad for at vi tok turen hit, og får oppleve dette stedet ♥ Jeg skal vise dere flere bilder av de flotte julegatene i morgen, men nå står spa-avdeling, en tur i badekaret og middag på vår plan, før det blir en tidlig kveld. I morgen går turen videre til Frankrike, og vi har planer om å komme oss på veien nokså tidlig da også. 

Håper dere har hatt en herlig start på desember! Hvor har tiden blitt av? Desember allerede liksom... Denne måneden skal nytes ♥

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av