hits


FRANKRIKE

Video fra Frankrike

En liten film fra vår herlige tur i Antibes. Enjoy ♥

 

 

Hva syns dere?
Takk til Vilde for filming! 

- Thale Sunniva

Leiligheten i Frankrike

Meg og Katrine bodde sammen i Frankrike. Vi havnet i en leilghet hos en dame med 3 unger, og en mann som jobbet i Paris. Standaren var ikke akkurat på topp, men det var i hvert fall helt greit. 

Leiligheten var en 2- roms leilighet, med andre ord ikke så veldig stor. Meg og Katrine delte rom, seng og dyne. De tre ungene delte rom (mens vi var der) og foreldrene sov på stuen. De to første dagene var vi 7 stykker i en 2-roms leilighet... Litt trangt.

Gangen:

Kjøkkenet:

 

Stuen:

Badet:

Doen:

Rommet vårt:Utenfor leiligheten:Vi fikk virkelig oppleve Sør-Frankrike, og dette vil jeg virkelig se på som en bra opplevelse og noe å lære av!

 

-Thale Sunniva

Siste dagen i Antibes

Her får dere litt bilder fra den siste dagen i Frankrike. Den brukte vi på å gå rundt i byen, handle litt gaver og nyte det flotte været: 16 grader og strålende sol!Tilslutt litt "avsluttende" bilder (lånt av Tonje):

En helt fantastisk flott og lærerik tur! 

Senere kommer det et egent innlegg med bilder fra leiligheten hvor vi bodde, og selvfølgelig innlegg med innkjøp (som jeg tror jeg deler opp i flere deler)

 

- Thale Sunniva

En dag i Cannes

Dagen før vi reiste hjem til kalde Norge, tok vi toget inn til Cannes. Her var det strålende vær og bra shoppingmuligheter!

Katrine med frokostbordet:

Det som derimot var vanskelig, var å finne en resturang som ikke hadde siesta! Vi fant heldigvis en resturang tilslutt som vile servere oss pizza og salat.

Om kvelden reiste vi alle sammen på resturang, på skolens regning.


_ Noen av bildene er lånt

 

- Thale Sunniva

Dagen i Nice

En av dagene i Frankrike tok vi en halvtimes lange bussturen til Nice. Her fikk vi først en guidet tur, og etterpå ble det shopping. 


Guiden


Noen av bildene er lånt av Katrine og Britt Inger.

Dagen i Nice var kjempefantastisk og været var fantastisk (som dere muligens ser på bildene). Det ble en del shopping. Jeg gleder meg til å vise dere alt det nye jeg har fått meg!

 

- Thale Sunniva

St.Paul et Grasse

Den tredje dagen i Frankrike reiste vi litt innover i landet. Vi reiste til St.Paul, en liten middelalderby, full av kunst! Og Grasse, kjent for sin parfyme.


Her ser dere St.Paul

I St.Paul gikk vi rundt i byen og så på kunsten og var innom små og søte butikker.
Etterpå reiste vi videre til Grasse. Der fikk vi bli med inn i en parfymefabrikk og lærte hvordan man lager ekte parfyme.

Her kjøpte jeg en parfyme, men det skal jeg vise dere senere!

Dette var en utrolig kjekk og flott dag! 

 

- Thale Sunniva

 

Tur til Monaco!

Den første "hele" dagen i Frankrike reiste vi med tog inn til Monaco, etter språksskolen. I Monaco gikk vi på et museeum (oceanographique) der de hadde et akvarium. 


Her venter vi på toget.
Her er vi på toget


Dette er museet.

 

Litt akvariumbilder:


Nemo!


Dorris!
Etter å ha sett på fisker en stund, reiste de fleste for å få i seg litt mat. Etter at vi hadde spist litt pizza, gikk Margrethe, Ingrid, Katrine og meg for å handle litt! Det ble en liten tur på Mango.

Bilde er tatt av Katrine


Jeg har egentlig klar innkjøp bildene, men tenkte vell egentlig å vente med og vise dere det en liten stund til. Vil bli ferdig med Frankrike innleggene først. 

Det var i hvert fall en  super dag i Monaco!

 

- Thale Sunniva

 

Antibes ankomstdagen

 

Her har dere noen bilder fra den aller første dagen i Antibes. Vi var fremme i 12-tiden, reiste til hver vår vertsfamilie og slappet av i noen timer.

Rommet vårt med dobbeltseng og dobbeldyne! Haha.

 

Etter noen timer hjemme hos vertsfamilien, reiste vi å møtte de andre igjen. Vi gikk sammen til picasso museet.

Etterpå gikk vi litt rundt. Kjøpte makroner. Også gikk alle hjem til vertsfamiliene sine igjen.

Meg og Katrine gikk vell å la oss omtrent klokken 9. Vi hadde jo trossalt stått opp klokken 4 og vi var både trøtte og kalde. 

Dyna var ikke spesilet tykk:

Av en eller annen grunn snur bildene seg når de kommer på bloggen. Noen som har en forklaring? (som har Mac) Hadde blitt kjempeglad!

 

- Thale Sunniva

 

Nå reiser jeg til Antibes! Følg med!

Når jeg poster dette innlegget om noen få timer (hyyyl!) er jeg mest sannsynlig helt utrolig trøtt! Følelsen når man kjører til flyplassen tidlig om morgenen, småsulten (fordi man ikke har spist frokost) og temmelig overtrøtt! 

Under reise skal jeg selvfølgelig blogge på min egen blogg, men jeg har også pådratt meg oppgaven å blogge for skolen på en egen skoleblogg, sammen med Katrine. 

Den finner dere HER

Den heter Antibes2012.blogg.no

 

Skolebloggen blir selvfølgelig litt mer "sakelig" og med mer lærestoff. Kanskje dere lærer noe nytt om Antibes? 

Håper dere vil følge med på både skolebloggen og min blogg.

Ønsk meg god tur! Snakkes i Frankrike (om ikke på en flyplass)Reiser om 7 timer!

 

Jeg skal visst kjøre hjemme fra om 6 og en halv time jeg... Kanskje på tide å gå og legge seg?

Jeg tror og håper at jeg er helt klar for avreise om noen timer!Jeg har vell sånn 5 kilo å handle på... Pluss håndbagasje da. 

Dette skal bli bra! Gleder meg kjempemasse! ♥ Jeg vil som sagt oppdatere bloggen mens jeg er der nede, og dere får det første innlegget allerede klokken 4 i natt! Lucky people!

Så vil jeg bare si tusen hjertelig takk for mange kommentarer på det forrige innlegget♥ Liker når jeg får respons!

 

Da snakkes vi i morgen/natt. Jeg må vell kanskje legge meg igjen? 6 timer til jeg skal stå opp og tiden bare flyr avgårde!

Dagen nærmer seg

 

Vi klarer ikke å snakke om annet på skolen fortiden. På søndag morgen reiser vi til Frankrike! Jeg har bare to dager igjen på skolen før jeg, så og si, får ferie. Vi kommer nemlig hjem på fredag, neste uke, da vinterferien begynner ♥


Her ser dere deler av programmet. Ser det ikke kjekt ut vell? Det eneste vi kommer til å slite med er fransken.... Haha!

 

Antibes

 

Endelig helg! Kvelden i går gikk til en etterlengtet svømmetur og Bjørnar fikk sin maske i posten!:Så til overskriften: Har blitt lagt til i en koselig gruppe på it`s learning i dag.Vi tar en aldri så liten tur til Antibes (sør Frankrike, mellom Nice og Cannes) med franskklassen i februar. Det skal bli kjekt det!Jeg har vært i Nice og Cannes før og jeg har bada i Antibes, men blir nok ikke noe badevær i februar akkuratt. Haha. Uansett så tror jeg at det blir utrolig gøy, spennende og lærerikt. Vi skal gå på en språkskole.

 

Skal du reise noe med skolen?

 

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av