hits


BULGARIA

Film: Bulgaria 2013

Jeg kom på her en dag at jeg har helt glemt å vise dere videoen fra da meg og Bjørnar var i Bulgaria i fjor sommer. Dette var jo vår første (og så langt eneste) ferie sammen, der vi reiste helt alene. Det var utrolig koselig, og jeg har mange fine minner fra denne ferien ♥

Under her har dere en liten video jeg har snekret sammen. Den er jo filmet med det gamle kameraet mitt, så kvaliteten er også deretter. Filmen er litt lang, men jeg håper at dere i hvert fall vil se noe av den ♥ Vi filmet jo så mye! Hehe. I slutten er det noen videosnutter fra kveldsshowet vi var på, med flinke turnere og lignende. Det må dere se! 

 

 

Fortell meg gjerne hva dere syns! 

 

- Thale Sunniva

Hanska Shatra Kveldsshow

Her kommer faktisk de siste bildene fra Bulgariaturen!

Den siste kvelden i Sunny Beach reiste vi på en utflukt i samarbeid med Star Tour til Hanska Shatra. En restaurant som ligger på et fjell med utsikt over hele Sunny Beach og Nessebar. Der fikk vi servert en tre-retters middag og fikk se et fantastisk show med dansere, akrobater og mye annet utrolig kult! Jeg vil si at det var en perfekt avslutning på turen vår!


Her ser dere restauranten. Den ligner på et telt (det ligger selvfølgelig en historie bak dette...)

Utsikt:

 

Maten var ikke akkurat noe å skryte sånn veldig av, og vi ble også litt overrasket når vi ble plassert på et rundt bord sammen med et svensk par og et dansk par. Vi hadde jo sett for oss at vi skulle sitte alene å spise, men når showet begynte så var alt verdt det. Det var så bra!

Det var så utrolig mange flinke. Bare se på slangedamen over her. Uff, på mange av scenene satt jeg bare og svettet mer og mer i frykt om at noen skulle skade seg. Vi tok ikke så mange bilder av selve showet, men vi filmet alt, så det skal dere få se når vi legger sammen videoen.

- Thale Sunniva

Jeg savner

Jeg savner det late bassenglivet i Bulgaria. Ingen bekymringer. Bare ligge der i sola, og bade når det ble for varmt. Tenk at det er under en måned siden vi var der!

- Thale Sunniva

Nessebar

Ukene etter at vi kom hjem fra Bulgaria har gått i ett og det føles ut som om det er mer enn et år siden vi lå og varmet oss i solsteiken, selv om det bare er tre uker siden... 

Her kommer litt flere bilder. En av dagene tok vi bussen fra Sunny Beach og til Nessebar. Vi gikk rundt i gamlebyen, spiste is, så på bygg og hadde bare en helt fantastisk dag der!


 

Vi leide også slike elektriske sykler som vi kjørte rundt på promenaden med. Det anbefales virkelig på det sterkeste! Vi leide den i en time og det var vell omtrent det kjekkeste vi gjorde på hele turen! Haha. Vi hadde det så gøy!


Kjolen jeg hadde på meg er ny og ble kjøpt på New Yorker


På kvelden spiste vi på en fin restaurant med sjøutsikt. Det var veldig koselig der, men jeg ville ikke anbefalt stedet. Vi ble begge veldig skuffet over maten, noe som var veldig trist, ettersom at vi hadde forventet oss at det skulle være skikkelig bra! Det var med andre ord dyr og dårlig mat, men fin utsikt!
 

Jeg har fremdeles noen bilder igjen fra Bulgariaturen, så jeg håper ikke at dere er helt lei enda. Hvis dere vil se flere bilder kan dere lese de andre innleggene >her<. 

- Thale Sunniva

Maritimt

En av dagene i Bulgaria hadde vi bestilt tur med en katamaran. Vi seilte ut på sjøen, fikk god lunsj og så mye drikke som vi ville ha. Vi badet også fra båten i svartehavet. Veldig gøy tur!


Det ble litt skyet på turen hjemover, men da fikk vi også tatt opp seilene!

 

På kvelden hadde vi middag i Sunny Beach, og da måtte jeg jo selvfølgelig fortsette med den maritime stilen:


Kjole // stradivarius     Smykke // C&A

 

- Thale Sunniva

 

Action aqua park Sunny Beach


Ny bikini fra Gina Tricot

Her hadde jeg aller mest lyst til å leke, men her var det tydeligvis 12 års aldersgrense.
 

Den tredje dagen på Sunny Beach tok vi turen til Action aqua park. En liten gåtur fra hotellet. Der hadde vi en skikkelig kjekk formiddag i badelandet, selv om vi begge var ganske så pysete når det kom til alle skliene. Blir man mer redd hvor eldre man blir? Det var i hvert fall slik vi følte det. Haha. Vi hadde det i hvert fall utrolig koselig! Vi har også filmet en del fra denne utflukten, så det kan dere glede dere masse til! Videoen fra turen skal meg og Bjørnar lage sammen, så det blir nok ikke noen video før alt dette flyttesjauet er over.

Noen som hadde tørt å prøve seg på noen av skliene?

- Thale Sunniva

The second day in Bulgaria

Her kommer litt bilder fra den andre dagen vår i Bulgaria. Det var egentlig meldt skikkelig dårlig vær, men heldigvis ble det fint vær (nesten) hele dagen!

Hvis dere er i Sunny Beach noen gang må dere spise på mamacitas! Der har de kjempegod mexicansk mat!Vi hadde en liten runde med regn og tordenvær, men da var vi heldigvis på hotellet og kunne dermed bare sitte på balkongen å nyte syden-regnværet. 

På kvelden klarte jeg å dra med meg Bjørnar (verdens beste kjæreste) på mannlig strippeshow/danseshow. Noe av det kjekkeste jeg noen gang har vært med på! Haha. Akkurat som filmen magic mike! Anbefales!- Thale Sunniva

Welcome to Sunny Beach

Vi ankom i 12-tiden (lokal tid) den første dagen i Sunny Beach. Vi hadde sittet på en varm buss i en halvtime, og var veldig klar for å bare springe ned til bassenget. 

 

Hahha, jeg fikk forresten også noe problemer med øyet den første dagen, og gikk dermed innom et apotek for å kjøpe noen øyedråper. Ikke så veldig lett å forstå hva det er jeg egentlig har kjøpt.....:


Hvis dere skjønner hva jeg mener? Haha

 

Den første dagen var virkelig kjempefin, og lang! Vi fikk et inntrykk av byen, særlig kveldslivet (som jeg skal vise dere flere bilder av). 

 

- Thale Sunniva

Hjemme igjen!

Da var jeg hjemme fra Bulgaria, og klar for å starte med bloggen som normalt igjen. Jeg prøvde å blogge litt mens jeg var i Bulgaria, men internettet på hotellet ville ikke laste opp bilder, så da ville jeg heller ikke publisere noe...

Nå er jeg i hvert fall trygt hjemme igjen i kalde Norge. Jeg reiste fra solskinn og fint vær (se bildet under, som er tatt i dag) og kom hjem til øspøsende regn. Norsk sommer med andre ord...

 

Vi har i hvert fall hatt det kjempegøy! Jeg skal legge ut masse bilder fra ferien i løpet av uken, men her har dere i hvert fall en smakebit:

 

Håper dere har hatt en kjempefin uke og at dere gleder dere til å se flere bilder fra ferien vår! Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å vise dere!

- Thale Sunniva

Regn vs. solskinn

Jeg ble så glad da det begynte å regne ute i stad. Det er jo mye kjekkere å reise til sol og varme, når man vet at været hjemme er dårlig. Ikke sant? Hahha, unnskyld folkens... 

 

Om bare noen få timer skal jeg heldigvis reise fra dette været og ankomme noe sånt som dette: (i hvert fall slik jeg ser det for meg....)
Bilder >her<


Dessverre er det meldt dårlig vær to av dagene, men jeg håper virkelig at det vil endre seg! Hvis ikke får vi bruke de dagene til shopping, for det skal visst nok være veldig billig og gøy i Bulgaria. Hehe. 

Håper dere vil følge med på bloggen, selv om jeg er bortreist. Jeg har nemlig forhåndsskrevet en del innlegg som kommer i løpet av uka, så får vi også håpe at jeg får noe internettilgang til å oppdatere dere med. 

 

- Thale Sunniva

Startet pakkingen

 

Da har jeg startet pakkingen til Bulgaria. Det viktigste for meg er jo å ha med masse bikinier (som jeg aldri får brukt hjemme) og masse kjoler, og det har jeg klart. Så foreløpig tror jeg at jeg ligger ganske bra an på klesfronten når det kommer til hva jeg må ha med meg.

Jeg fant dessuten ut av en annen ting i dag. Jeg trodde jo at flyet vårt gikk i halv 10 tiden, og at vi altså måtte være på flyplassen i halv 8 tiden, men smart som jeg er sjekket jeg selvfølgelig billetten i dag. Der stod det at flyet vårt gikk 06:10 i morgen tidlig, noe som vil si at vi må være på flyplassen klokken 4, og altså stå opp igjen i 3-tiden i natt.... Nesten så jeg ikke trenger å legge meg en gang, men det må jeg, for jeg klarer ikke å være våken sååå lenge. Heldigvis kan vi sove på flyet, og fordelen er jo også at vi kommer mye tidligere frem i Bulgaria enn det jeg hadde tenkt. Det er jo kjekt! 

 

Nå får jeg fortsette pakkingen og nedpakkingen av rommet. Flere som skal reise i løpet av de kommende ukene? 

- Thale Sunniva

Om en uke

Er jeg her:

_ Sunny Beach Bulgaria


Men i dag er det faktisk så fint vær at jeg skal på stranda her i Norge. Og det er vell nesten like bra det? Først norsk sommer og så syden. Me like ♥

Flere som skal på stranda i dag?

- Thale Sunniva

Utflukter på Sunny Beach

Som jeg sa tidligere en dag har meg og Bjørnar planlagt en og bestilt to utflukter når vi skal til Bulgaria om snart bare to uker *Gledeshyl*. Her skal dere få se hva vi har planlagt:

Action Aqua Park

Denne utflukten har vi ikke bestilt, fordi vi fant ut at det var billigere å bare kjøpte billettene der og da. Jeg gleder meg kjempemye til å ta alle vannskliene og bare kose meg i bassengene og skliene mens sola stråler! Jeg som hater å ligge å sole meg på stranda, synes jo at dette er midt i blinken!


_Bilde 1, 2, 3, 4

 

Hanska Shatra - Kveldsshow

Den ene kvelden skal vi på et kveldsshow på Sunny Beach sin mest kjente restaurant. Her får vi servert tre retters middag pluss vin og så skal det visst være et spetakulært show. Jeg gleder meg!!


_Bilde 1, 2, 3, 4

 

Katamarantur

En hel formiddag skal vi tilbringe på en katamaran i svartehavet. Der vi bare skal ligge å sole oss, spise lunsj, drikke så mye vi vil og bade i det klare havet. I følge star tour kan det også være at vi treffer på noen delfiner om vi er riktig heldige! 


_Bilde 1, 2, 3

 

Er det rart vi gleder oss eller?

Begge utfluktene har vi bestilt via star tour, ettersom at dette er selskapet vi reiser med. Da meg og Helene var på Kreta i fjor reiste vi også med star tour og var på en utflukt til santorini, så da satser jeg på at årets utflukter blir like bra! 

- Thale Sunniva

 

Ferie nummer 2 bestilt

Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen i dag (noe som vil si at jeg kommer opp på mandag). Dermed har jeg plutselig hele helga fri, selv om jeg kommer til å lese på både norsk og religion i løpet av helga. 

Og siden det er helg i dag kan jeg jo fortelle om min ferie nummer to i år. Meg og Bjørnar var nemlig litt spontane i går og bestilte tur til Bulgaria (nærmere bestemet Sunny Beach, haha) i begynnelsen av august. Så da blir det både en skikkelig bilferie/europaferie på meg i år (les mer om den >HER<) og sydenferie med kjæresten. Jeg gleder meg så utrolig mye! 


_Bilde 1, 2, 3

Hotellet vi skal sove på heter Jupiter og er ikke noe fancy greier, men helt ok. Det viktigste for oss er at det er i nærheten av stranden og har et ok bassengområde og det hadde dette hotellet. 350m fra stranden og 200m til sentrum. Ganske greit!


_Bildene er hentet >her<

 

Det skal bli så utrolig deilig med en avslappingsferie, etter at vi har hatt en skikkelig storbyferie måneden før. Foreløpig er planen bare å sole seg og slappe av dagen lang i en hel uke. Vi har også kjempe lyst til å ta oss en tur til Action aquapark , hehe.  Hva da små barn på tur? Hihi. 


_Bilde 1, 2, 3, 4

 

Ingen av oss har vært i Bulgaria før så hvis noen har noen tips eller råd til reise i Bulgaria og ved Sunny Beach så blir vi veldig glad. Er det noe spesielt sted vi burde se eller besøke for eksempel?

 

Og jeg som trodde at jeg aldri kom til å få en slik sommer som jeg hadde i fjor, igjen (da var jeg i både Kroatia og Kreta). Nå skal jeg jo innom hele 8 land i løpet av sommerferien! Dette blir knallbra!

Hva skal du i sommer?

Har du noen tips til hva vi burde få med oss når vi er i Sunny Beach?

- Thale Sunniva 


, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av